Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › web stranice
- This topic has 15 одговора, 9 гласова, and was last updated 14 years, 4 months раније by miodragz.
-
АуторЧланци
-
3. мај 2010. у 10:59 am #11869sinansakicУчесник
Ovde se manje ili više zna da je jedan od programa ya rad web stranica pod windows operativnim sistemom drimviver. Moje pitanje je koji je program dobar ya rad web stranica pod linuxom kao što je drimviver
3. мај 2010. у 11:17 am #841553. мај 2010. у 2:44 pm #84156kodadzijaУчесникKako bi bilo da novi korisnici prilikom registracije prolaze neki kratak test pismenosti? Ili da uvedemo neku sekciju za opismenjavanje… x)
3. мај 2010. у 8:30 pm #84157DrLove73УчесникMeni se svideo Quanta Plus iz KDE kompilacije.
3. мај 2010. у 11:45 pm #84158Жарко МихајловићУчесникKako bi bilo da novi korisnici prilikom registracije prolaze neki kratak test pismenosti? Ili da uvedemo neku sekciju za opismenjavanje… x)
Вероватно мислиш на „Дримвивер“? Исправно је написао, само је требало да стави велико почетно слово. Али да је то једини проблем (писменост) који имамо, где би нам крај био 😀
Узгред, за профи рад не постоји пандан Дримвиверу под Линџом, тренутно. Тај проблем се решава кроз виртуалну махину (Deus Ex Machina).
4. мај 2010. у 6:55 am #84159zokypokyУчесникZa pisanje helpova u html obliku koristio sam nvu, a sada kompozer. Prethodni je imao dosta “fleševa”, dok je kompozer za nijansu stabilniji. Ko zna html uz pomoć kompozera može odraditi dosta toga. Ja sam njime zadovoljan, mada verujem da se mnogi profesionalci ne mogu zadovoljiti.
Mislim da u ovoj opciji treba pomenuti i openOffice.org kao mogućeg takmaca za html editore! Probao sam ga, ali s obzirom da nema mogućnost editovanja čistog html nije preterano koristan, osim možda za početnike navikle na Drimviewer.4. мај 2010. у 10:28 am #84160DrLove73УчесникPosto vidim da stvarno imate problema sa pravilnim ispisom, program se zove “Dreamweaver“, i znaci “tkalac snova“.
4. мај 2010. у 11:24 am #84161zokypokyУчесникLjubo!
Daj tekući račun da ti uplatimo redakturu….Da zaradiš neku kintu…
4. мај 2010. у 11:29 am #84162DrLove73Учесникhehehehe, to je onaj perfekcionisticki deo mene. Ti si me zoky bio iznenadio, ali izgleda uopste nisi ni primetio KAKO, tj STA si napisao u predzadnjoj poruci, zadnja rec.
4. мај 2010. у 11:47 am #84163zokypokyУчесникČak sam jednom i ispravljao tekst, ali nisam primetio “Drim…”, šta ćeš…
Hteo sam da pohvalim kompozer, a ne da naškodim drimu..
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.