Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › VMware – emulator
- This topic has 22 одговора, 13 гласова, and was last updated 18 years, 10 months раније by BrokeBody.
-
АуторЧланци
-
2. мај 2005. у 4:17 pm #27915djuxУчесник
Bojao sam se da ce mi memorija predstavljati problem, ali posto sam skoro download-ovo 45% isprobacu ga pa sta bude !!!
2. мај 2005. у 4:29 pm #27916LYbУчесник256 za photoshop… jako tesno… ja imam 512 i virtuelnom XP-u sam dodelio 296 megabajta, i photoshop se tu snalazi. Sa 1 giga bi bila mnogo bolja prica.
Drzi se dualboota ako ti treba Photoshop.
2. мај 2005. у 8:07 pm #27917SiouxУчесникKod kuce teram mdk 10.1, sad planiram da nabavim mendrivu, ali jedino zbog multimedije jer me mrzi da jurim razne kodeke za avi itd. Nazalost RAM
mi je 256MB i ne znam da li je ovo dovoljno za normalan rad !? A inace planiram da vmware koristim za rad u dreamweaver i photoshopu.CrossoverOffice
ovi programi se instaliraju i rade kroz emulaciju na samom Lin-u , ne žderući resurse.
Usporenje postoji.Preporučuje da naručiš cd Emulatori iz kluba .
Zadatak za Loading-a
Osveži malo taj cd i dodaj po nešto novo.3. мај 2005. у 11:46 am #27918AleksandardУчесникJa sam ga koristio jedno duze vreme i zavrsava sve poslove. Jedino sto
nemozes pod vmware-om da koristis su igrice. Jer ima svoje neke drajvere za graficku i samim tim nije podrzan 3d ni instaliranje standardnih drajvera za graficku. Sve ostalo radi bez problema3. мај 2005. у 10:12 pm #27919markeljaУчесникJedino sto
nemozes pod vmware-om da koristis su igrice.То би стварни било премлого од њега
4. мај 2005. у 6:28 pm #27920djuxУчесникIsprobao sam ga i mogu reci da je solidan. RAM mi je podelio automatski na 128 MB i svi programi koji su mi neophodni zadovoljavajuce rade. Nisam jos uspeo da podesim USB stampac, u vmware mi je pepoznat ali ne mogu u XP-u da ga namestim i pokusao sam ageru ali ni ona ne ide. Sve ostalo lepo sljaka !!!
4. мај 2005. у 7:33 pm #27921DVSoftwareУчесникIsprobao sam ga i mogu reci da je solidan. RAM mi je podelio automatski na 128 MB i svi programi koji su mi neophodni zadovoljavajuce rade. Nisam jos uspeo da podesim USB stampac, u vmware mi je pepoznat ali ne mogu u XP-u da ga namestim i pokusao sam ageru ali ni ona ne ide. Sve ostalo lepo sljaka !!!
shto se tiche shtampacha morash ukljuchiti usb port u vmware (vidi negde u menijima, ne bash ukljuchivanje, ali virtualno ukljuchivanje shtampacha u port)
shto se modema tiche, morash se konektovati iz linuxa, i vezu ostvariti preko virtualne mrezhe izmedju host -> guest.4. мај 2005. у 8:14 pm #27922LYbУчесникDa, za mrezu ides preko linuxa, tj. host OS-a.
Mrezu na vituelnom XP-u podesi kao NAT. Kod mene je NAT, a virtual device je vlance. Sve radi kako treba.25. јануар 2006. у 12:32 pm #27923cvaleУчесникA sta mislite da poteram e-banking softver ( koji sam dobio od banke ) pod virtualnom masinom? Dal ce da radi ?
Kad pokusam taj .exe fajl da nstaliram sa wine krene pa zakoe.
Inace zvaosam banku onu kazu nemaju pojma za linux ako uspem da im javim kako!!!
Imam suse 9.1 sve radi na lap-topu pod 64 MB na 433 MHZ ( malo sporo al radi ).Mislim koristim ga samo da ucim linux.
Imal vmware na pacmanu ili odakle da ga skinem a moze i adresa nekog tutorijala kako se instalira25. јануар 2006. у 1:38 pm #27924DooleУчесникSa 64MB tesko da ce ti bilo koj operativni sistem pod vmware raditi kako treba.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.