Почетак › Форуми › Линукс › Линукс магазин › Urednistvo!
- This topic has 178 одговора, 12 гласова, and was last updated 22 years, 1 month раније by
Анонимни.
-
АуторЧланци
-
11. март 2004. у 3:22 am #15330
nVideo
УчесникVeruj mi svi smo primili a to sto niko nije odgovorio to je treca stvar. Verovatno je svako mislio da ce odgovoriti neko drugi i to je na tome ostalo.
Uglavnom radi se punom parom 😉12. март 2004. у 12:09 am #15331Nightweaver
УчесникKo ima onaj spisak sa raspodelom dužnosti?? Aj’ ako neko ima neka mi baci na mail…10x!!:))
12. март 2004. у 9:22 am #15332civan
УчесникKo ima onaj spisak sa raspodelom dužnosti?? Aj’ ako neko ima neka mi baci na mail…10x!!:))
postavljeno na linux-magazin.org
12. март 2004. у 12:36 pm #15333Daniloc
УчесникPosalo sam tekstove samo me buni sto me nema medju urednicima!
03.10.2003.-20h-
Potencijalna imena magazina:
Linux Magazin
Linux Globe
LinuxZine
Linux Spot
Linux Sfera…
Hosting:VeratNet
Sponzorstvo:sve zivo osim Pinka.:-)
Glavni i odgovorni urednik: ostaje otvoreno do daljnjeg
Zeko je P.D.:-)
Rubrike:
SOFTWARE
-Download
-Skola(FAQ i HOWTO)
-Propusti(mada bi to pre islo u VESTI)
-Pregled distribucija
-Linux vs. Windows(uporedjivanje softvera u Linuxu i Windowsu i nalazenje alternativa popularnim Win programima)
-Istorijat Linuxa
-Emuliranje
-Igre
-Internet world(linkovi i sl.)
-Licni stavovi
HARDWARE
-Testovi
-Driveri
-Podesavanja12. март 2004. у 4:45 pm #15334civan
УчесникPosalo sam tekstove samo me buni sto me nema medju urednicima!
Jer nisi bio na sastanku – nismo te izbacili, ne brini se, samo nismo znali za sta si ti od kategorija….
03.10.2003.-20h-
Potencijalna imena magazina:
Linux Magazin
Linux Globe
LinuxZine…Ne shvatam svrhu citiranja ovoga odozgo.
12. март 2004. у 8:09 pm #15335Daniloc
УчесникJa se ubi o vremena da nesto uradim a na sastanke stvarno nisam imao vremena da dodjem. A voleo bih da me ima na spisku urednika. Jer u Apatinu sam sve sredio za marketing a nebi voleo da popusim da izvinete na reci.
13. март 2004. у 2:43 am #15336brainkilla
УчесникE jebi ga, pa nije cilj prestiz, ako ne bude mesta u urednistvu ustupicu ti svoje 😉 .
13. март 2004. у 10:00 pm #15337Daniloc
УчесникAlo brate necu tako ja mislim da sam zasluzio urednistvo i necu nicije mesto hocu svoje
15. март 2004. у 11:28 am #15338biblbroks
УчесникOla Danilo
Stvarno nije frka da ces ispusiti. Pa mi smo zamislili da sve autore, kad se bude imalo s cime, honorarisemo s kojom kintom.
Sto se tice urednistva – ima jos uvek prazna rubrika koja je siroche bez urednika.
😉
A to je Grafika.S druge strane, UCINILO MI SE
😕
da su neki postojeci urednici na sastanku bili malo nevoljni u vezi posedovanja neke rubrike. Jer moralo je da se pokrije sve sto smo smislili, pa smo maltene nekome nesto i uvalili, iako on to nije bas najvise zeleo.
To je samo moj utisak.
Pa ti pisi na listu@magazin…. i pitaj mozda ti neko ustupi neku rubriku, a mozda i jedva doceka da ti je svojevoljno preda. Ne znam, proveri.
❓ Jel si ti uopste “uclanjen” da primas mejlove sa liste?os pozdravos
Slobaps. Stvarno nije bila nikakva prozivka. Pa, uopste ne shvatam kako je uopste mogao moj post da se zlonamerno shvati.
17. март 2004. у 8:20 am #15339Daniloc
УчесникMa da brate ja se izvinjavam za to ma nema frke. MA da cuo sam se i sa tomajom, jelicem, nightom i sa svima primam sve od prvog dana neznam sta je sada?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.