Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Ubuntu,Mint,… › Ubuntu Christian Edition
- This topic has 26 одговора, 13 гласова, and was last updated 18 years, 1 months раније by burga.
-
АуторЧланци
-
15. децембар 2006. у 12:22 am #47413BrokeBodyУчесник
koriste nesto za reklamu distroa koje nije za takvo reklamiranja ali sta da se radi kapitalizam prodaj sve sto se prodati moze
Nadam se da nisi mislio na Canonical, posto Canonical i Mark nemaju nikakve veze sa ovim, niti mogu da uticu na ovo. Eto, evo jedne, po meni trenutno minorne mane OpenSource-a.
15. децембар 2006. у 9:27 pm #47414burgaУчесникЗашто мана? То је одличан начин за популаризацију, као и онај педерски убунту. Нека га користи ко год хоће, па неће они само читати библију или гледати порниће на Линуксу, а и да би то радили користиће ба ОпенОфис и неки од видео плејера, а и то је фин почетак, Само још нисам видео Убунту за стрејт атеисте, осим ако се под тиме не подразумевају оригиналне опције К/Ед/…/Убунту.
15. децембар 2006. у 11:05 pm #47415MilancheУчесникHehehe… trebali su na ovaj Satanic edition da stave pentagram… Izgledalo bi cool! Inacce mozda cu da instaliram Satanic Edition!!! >:D >:D >:D LOL :biggrin: 😀
17. децембар 2006. у 3:59 pm #47416BrokeBodyУчесникMa nije mana. Lose sam se izrazio, samo jos uvek ne mogu da nadjem pravu rec za to sto sam hteo da kazem. 😛
17. децембар 2006. у 9:21 pm #47417Mr_PingvinУчесникNema kod linuxa mana… 🙂 Gde ste još videli da hrišćani i satanisti rade na istom projektu zajedno.. To ima samo kod linux zajednice i nigde više.
17. децембар 2006. у 10:30 pm #47418BrokeBodyУчесникOvo i nije distribucija, nego najobicnija tema. Na Ubuntu forumima je lik rekao da ga je ona Christian Edition verzija iznervirala, pa je on onda uradio ovu temu.
I O’ladite malo covece sa takvim komentarima… Barem kada su u pitanju verzije sa kojima Canonical nema nikakve veze!!!
Pa ja sad mogu da uzmem neki distro i da uradim (temu, kao sto je ovaj) “No Homers Edition”. 🙂
Sta mislite, da je neki distro ovoliko popularan, da vi sada ne bi ovako pricali o njemu kao sto sada pricate za Ubuntu?!?
Kad si toliko popularan, o tebi kruzi sve najbolje i sve najgore, tako je oduvek bilo.
19. децембар 2006. у 8:55 pm #47419burgaУчесникХеј, хеј, без нервозе! Нисам ја на овом форуму зато што не волим Убунту, напротив… То и јесте добра особина, и као што и кажу они педери на својој насловној страни “ми само хоћемо да помогнемо једни другима да се боље снађемо у Линуксу”. Па још ако крену вегетаријанци да форсирају убунту, затим хиндуси и будисти, охохо, имаћемо највећу заједницу, не само што се Линукса тиче, већ уопште.
Једина потенцијално негативна страна је могућност сепарације, кланова и сл, тј. да ли ће педери помагати стрејтере и муслимани хришћане (ма ко се под овим потоњим подразумевао).
С друге стране, да ли би се на Убунту за муслимане гледало са одобравањем, или би Амери и остали “демократски и цивилизован свет” >:( одмах скочио како су управо муслимански програмери направили Симулатор лета и портовали га на Линукс 😀 -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.