Početak›Форуми›Linuks›Linuks magazin›Trenutno prijavljeni učesnici u projektu !
- This topic has 22 odgovora, 10 glasova, and was last updated 19 years, 5 months ranije by
nVideo.
-
AutorČlanci
-
15. decembra 2003. u 2:45 pm #14102
unknown
UčesnikI ja sam se odavno prijavio ali me nesto nema na listi. Dugo nisam pratio ovaj forum detaljno (poslovi) pa me zanima stanje magazina. Koliko imate sponzora, koliko novca treba, koliko ste skupili itd.
15. decembra 2003. u 8:38 pm #14103Nightweaver
UčesnikLjudi se skupilo poprilično, ali ništa nećemo moći da utvrdimo dok se ne vidimo.
15. decembra 2003. u 10:02 pm #14104ZeKo
UčesnikProblem je samo što nisu svi u BG, a dosat nas neće biti ovde oko nove godine tako da moramo pod hitno da se sastajemo ❗
19. decembra 2003. u 1:16 am #14105nVideo
UčesnikMene interesuje da li su svi sa ovog spiska jos uvek u akciji? Treba videti ko je jos uvek tu i azurirati spisak.
19. decembra 2003. u 1:21 am #14106ZeKo
UčesnikHa ha dobra fora!!!Nisu neki su se izgleda prijavili tek onako, neznam da li si na mail liti ali jedan je lik u fazonu pitao što mi šaljete mailovoe-šta se dešava???
I stvarno bi trebalo, ali to neka bude tek posle sastanka…19. decembra 2003. u 1:54 am #14107nVideo
Učesnikda naravno. Ko se pojavi na cuveni sastanak sigurno je na listi i oni koji su bar malo aktivni. A gde nam je toma?
Tooomoooooooooo!!!!!!!
19. decembra 2003. u 9:18 am #14108civan
UčesnikHa ha dobra fora!!!Nisu neki su se izgleda prijavili tek onako, neznam da li si na mail liti ali jedan je lik u fazonu pitao što mi šaljete mailovoe-šta se dešava???
Ko je to pitao?
Onaj sto je meni slao je pitao zasto mu ne stizu mailovi!19. decembra 2003. u 11:06 am #14109Daniloc
UčesnikJa nemogu nikako da dodjem na taj sastanak a mozda cu i moci ali morate da mi posaljete konacan dogovor za sastanak gde da se nadjemo i u koje vreme
19. decembra 2003. u 11:50 am #14110ZeKo
UčesnikOnda ja naism dobro skapirao taj mail, sorry…
Što se tiče toga čta se dešavalo na sastanku, ja ću sve zapisivati i okačiti negde da svi možete videti…29. decembra 2003. u 10:29 am #14111HOKUM
UčesnikNi mene nema na listi,a ja se nisam reda radi prijavio,a cini mi se da sam jedini iz cg,u svakom slucaju,ako se taj broj ikada pojavi,mogao bih da sredim da se pojavi u par prodavnica casopisa,da ga malo izreklamiram po nasim forumima,da malo pokrenem ove nase u CG,jedva da iko ovamo koristi linux,ali se dosta interesuju,ne bi bilo lose da se poveca broj korisnika,da konacno sretnem nekog ovdje u cg da koristi linux 😯 …pozdrav Milun
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.