Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › titlovi u mpleyer-u
- This topic has 20 одговора, 7 гласова, and was last updated 21 years, 6 months раније by
popac.
-
АуторЧланци
-
21. јануар 2005. у 4:18 pm #23946
withsnow
УчесникSada,ucitam film.Film krene-sve je u redu.Kada probam da ucitam titl film se prekine.Kada pritisnem PLAY izbaci error add subtitle (lokacija sa koje sam ga ucitao).Titlovi su ucitani,film moze da se gleda!!Mene interesuje samo zasto to izbaci kao error prvo!
21. јануар 2005. у 4:28 pm #23947Chak840
УчесникNije mi bas najjasnije kad kazes da su ti titlovi ucitani mislis li da ih ti vidis dok fura film. ❓
21. јануар 2005. у 4:36 pm #23948withsnow
УчесникDA!
21. јануар 2005. у 8:49 pm #23949Sioux
УчесникMa jel radi?
Radi.
Narani prasiće ne diraj dugmiće.To je radio i meni.Mali bug kod Mplaya u baratanju s titlovima ,ništa više .Moraćeš da koristiš tu verziju kakva jeste.Možeš i da nabaviš neku drugu ili pređeš na drugi plejer,to ti je to.
22. јануар 2005. у 10:55 am #23950Chak840
УчесникNe znam da li ima veze pod kojom je distribucijom, ali xine meni vidi i titlove i film bez podesavanja. Radi onakav kakv je stigao u paketu!! Nisam samo probao DVD, ali i to cu da probam uskoro!! 8)
22. јануар 2005. у 11:15 am #23951popac
УчесникDa uzmi Xine plejer, nije loš, po meni je i bolji od mplayera, samo uradi ovo:
desni taster, Settings, Settup, na GUI kartici odaberi u configuration experience level na Master of known universe, zatim na audio kartici u audio driver to use odaberi ono što koristiš (uz KDE predpostavljem arts) i u misc kartici odaberi subtitle size, a u encoding of subtitle upiši cp1250 umesto postojećg. KRAJ, restartuj xine.
23. јануар 2005. у 5:21 pm #23952withsnow
УчесникE ljudi sto se xine-a tice stvar je mnoogo gora.Xine nece da ucita nijedan film,a kamoli subtitle.Takodje “meni” mu je sav izbagovan(ne moze ni da se vide opcije-nije mi jasno). 😯
25. јануар 2005. у 2:54 pm #23953Chak840
УчесникNe znam ali meni radi bez problema, jedina mu je zamjerka sto su mu fontovi sitni iako sam ih povecao do maksimuma. Ostalo je jos samo da vidim kako da namjestim da mi prepoznaje yu fontove. Instalirao sam KDE International paket ali jos nisam uspio da provalim kako da konfigurisem da mi xine koristi yu fontove, ako je tako nesto uopste i moguce, a vjerujem da jeste. 😀
25. јануар 2005. у 8:51 pm #23954popac
УчесникNe vide ti se ove opcije koje sam napisao da nemestiš, a da li si podesio u gui kartici na Master Of Known Universe. Za subtitle encoding sam već dao uputstvo samo sledite opcije podešavanja onim redom koj sam gore pisao. Radi 100% titl je velik onoliko koliko ga vi stavite da bude, a možete mu menjati i boju u žutu (negde u misc) što se meni svidja. Ukoliko ti se xine ukoči nakon što učitaš film moguće da je do pogrešno odabranih drajvera za output zvuka ili X drajvera.
26. јануар 2005. у 4:00 am #23955withsnow
УчесникInstalirao sam xine verziju 1.0.Kada pokusam da ucitam titl, film nastavi da ide,titlovi se ne ucitaju,ali setup meni se zamrzne tako da jedino posle toga pomaze “kill…” 😯
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.