Jelić i ja smo se juče čuli i složili da ne bi trebal oda kačimo cele tekstove već da web bude posle papirnog izdanja i to kao vidarhive..tek kad izađe papirno može se kačiti posle nekog vremena kačiti na server cele tekstove..
Ukoliko bi bio pripreman u .pdf formatu mogao bi i da izadje kao PDF izdanje naravno po izlasku sledeceg broja
[quote=”Nightweaver”]Jelić i ja smo se juče čuli i složili da ne bi trebal oda kačimo cele tekstove već da web bude posle papirnog izdanja i to kao vidarhive..tek kad izađe papirno može se kačiti posle nekog vremena kačiti na server cele tekstove..
Ukoliko bi bio pripreman u .pdf formatu mogao bi i da izadje kao PDF izdanje naravno po izlasku sledeceg broja[/quote]
Mislim da smo se tako i dogovorili…da kada izadje drugi broj prethodni izadje kao PDF.
Voleo bih da negde vidim predlozenu formu magazina .
Npr:
1.=Naslovna
2.=Kratke vesti
3.=Transgameing
5.=reklama
6.=distribucije
A nemora ni to samo me zanimaju sve teme koje ce biti obuhvacene jer to nigde dosad nisam video 😮
Evo i mene, back from the dead. Moj text o igrama vec ste videli, napisao sam jos jedan o digitalnim kamerama, ali je mozda vec deplasiran jer se u poslednjem broju COM-a pojavio clanak na istu temu. Ne bi bio los text na temu gprs i linux, i tu se ima sta pisati. A da, kad se slikam, saljem i sliku i CV 🙂 .