Почетак › Форуми › Линукс › Линукс умрежавање › ssh i adsl ?
- This topic has 36 одговора, 13 гласова, and was last updated 14 years, 9 months раније by DrLove73.
-
АуторЧланци
-
28. септембар 2006. у 10:45 pm #47285nVideoУчесник
putty.exe imam… Skroz je glupa stvar! Moram da gledam gde i kad moram da kliknem…
Zelim da se osecam kao kod kuce, zato bi mi trebala neka konzolica 🙂
Pa da joj kazem sa nekog win-a “mc”
gledam podatke sa moje mashine bilo gde! 🙂
Pokazujem ljudima neke stvari 🙂
Trebalo bi mi tako nesto… To mi je neka vrsta reklame 🙂Video sam neke ssh kombinacije za mobilni fon preko “dzipieresa”
Ako bix zavrsio takvo programce i za fon bilo bi Extra!Za pocetak cu potraziti konsolu za win… A onda prelazim na fon 🙂
29. септембар 2006. у 10:06 am #47286nVideoУчесникpytty.exe ima i konzolicu!
Bar na mobilnom telefonu! 🙂
Nokia 6030 sa Putty aplikacijom koja zavrsava konekciju preko gprs-a!
Odaberes port, stavis ip adresu, user name, password, i konektujes se na mrezu na gajbi 🙂
I pokrenes cuveni “mc” 🙂
I skroz je super!!! 😀Ne treba mi nista vise 😀 😀 😀
30. септембар 2006. у 9:33 am #47287АнонимниГостJosh samo da otvore ARM9 CPU i vozi misko, ima kompajler i za linux, gnubox, a moze se sa Python-om, moze i phone da se natera da makar lichi, dok god se neko ne udostoji da razbuca Symbian, pa da imamo NIX i u dzepu, e to bi bilo sve shto mi treba:
ssh me@mymachine
pa kompajlirash, buzdzish, smrdish i sve shto ti pane na pamet, a onda sve to lepo sebi na MMS, e-mail, pa i ftp:// Boze zdravlja, jednog dana… O01. октобар 2006. у 1:57 am #47288nVideoУчесникPolako sve ide ka tome…
Danas se vec mobilni telefon ne koristi kao telefon…
Vise se koristi za bilo sta drugo…1. октобар 2006. у 9:33 am #47289densУчесникU okviru “putty paketa” imate i plink.exe, a to je command-line ssh klijent.
To ste sasvim lako mogli naci na sajtu Putty-ja.
1. октобар 2006. у 3:02 pm #47290nVideoУчесникImam putty za win, nokiu, ali meni treba sad za k500i
Ne mogu da nadjem…
Treba mi neki ssh client? neki ssh.jre21. јануар 2008. у 7:05 pm #47291paralizerУчесникA jer neko ima neka iskustva sa NO-IP. Pod windows radi super, a pod Linux ima neki periode kada nece da menja IP adresu. T.e. kao da zaglavi. Probam da ga resetujem i opet isto. Pamti staru IP adresu., Tek kad ga reinstaliram nanovo, onda proradi. I to opet radi neko vreme i onda opet prestane… Jer ima neka finta, nesto sto treba da se podesi???
21. јануар 2008. у 7:13 pm #47292densУчесникSSH client: http://www.xk72.com/midpssh/
NO-IP: dok sam ga koristio do skora… radio je apsolutno perfektno na linuxu… Kubutnu dapper 64bit.
21. јануар 2008. у 7:16 pm #47293paralizerУчесникBy the way, jer mogu da cujem vasa iskustva i sta bi mi preporucili kao najbolje pod Linux-om?
noip
cjb.netili
dyndns.com
22. јануар 2008. у 5:54 am #47294paralizerУчесникOk, samo da javim da sam ovo resion na ‘ruter’ nivou. Nasao sam da moj ruter ‘SMC’ poddrzava DDNS i da ima sam u sebi ugradjeni neki ‘mehanizam’ da ako imas account na dyndns.com ne treba ti nikakv klijen, vec sam ruter podesavas i na dalje on sve radi. SWEET!
By the way, jer mogu da cujem vasa iskustva i sta bi mi preporucili kao najbolje pod Linux-om?
noip
cjb.netili
dyndns.com
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.