Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Srbija svetski šampion
- This topic has 15 odgovora, 11 glasova, and was last updated 13 years, 4 months ranije by
na12.
-
AutorČlanci
-
5. novembra 2009. u 6:17 pm #81740
Oko_sa_Bagdale
UčesnikImam XP koji je pirat, normalno, nije apdejtovan godinu dana i radi kao zmaj, cak nemam ni anti virus, vec neki sugavi spyboot, valjda se tako zove …. i sve pici normalno …
ClamWin Free Antivirus.
Pitam se dali bi bilo moguce instalirati PFsense, OpenBSD ili tako nesto na virtualnoj masini u Windows-u filtrirati
network saobracaj za HOST operating system? Ideja je naravno glupa ali bi verovatno resila problem virusa prosecnog Milojka koji pici piratsku verziju Windows-a. Naravno pravo resenje je inverstira 20-30 evra u neku arm embedded osnovnu plocu na kojoj ce raditi ozbiljan firewall i staviti je izmedju Windows masine i Internet-a.5. novembra 2009. u 6:23 pm #81741dukenukem_4d
Učesnikmoguće be moguće , kad je bilo moguće ova fora sa usb-modemom O0
http://www.linuxo.org/forum/index.php/topic,10405.0.html
(ali malko samo drukčije bi moralo ??? )
ali nisam uspeo još za opensolaris , nešto me zeza usb subsystem ???
5. novembra 2009. u 6:38 pm #81742Andersen
UčesnikDa, bušno, i ja kažem 🙂
[url=http://www.theregister.co.uk/2009/11/03/linux_kernel_vulnerability/]Linux kernel vulnerability[/url]
Spengler at the time criticized principal Linux developer Linus Torvalds for failing to take responsibility for the the critical issue, citing online comments in which he said: “That does not look like a kernel problem to me at all. He’s running a setuid program that allows the user to specify its own modules. And then you people are surprised he gets local root?”
tresla se gora, rodio se miFF
::)A “mali mekani” bi jos malo love? Nije valjda i kod njih kriza..
5. novembra 2009. u 8:27 pm #81743dukenukem_4d
UčesnikJa bi reko da na tom sajtu vest ‘ceca ima novog dečka’ ima više komentara nego ova vest 😮
:redface:5. novembra 2009. u 11:24 pm #81744JA_SAM
UčesnikPitam se dali bi bilo moguce instalirati PFsense, OpenBSD ili tako nesto na virtualnoj masini u Windows-u filtrirati
network saobracaj za HOST operating system? Ideja je naravno glupa ali bi verovatno resila problem virusa prosecnog Milojka koji pici piratsku verziju Windows-a. Naravno pravo resenje je inverstira 20-30 evra u neku arm embedded osnovnu plocu na kojoj ce raditi ozbiljan firewall i staviti je izmedju Windows masine i Internet-a.Haj molim te predlozi to najblizem “Milojku” pa nam javi sta ti je odgovorio.
6. novembra 2009. u 9:26 am #81745na12
Učesnik[quote=”marelli”]
Imam XP koji je pirat, normalno, nije apdejtovan godinu dana i radi kao zmaj, cak nemam ni anti virus, vec neki sugavi spyboot, valjda se tako zove …. i sve pici normalno …
ClamWin Free Antivirus.
Pitam se dali bi bilo moguce instalirati PFsense, OpenBSD ili tako nesto na virtualnoj masini u Windows-u filtrirati
network saobracaj za HOST operating system? Ideja je naravno glupa ali bi verovatno resila problem virusa prosecnog Milojka koji pici piratsku verziju Windows-a. Naravno pravo resenje je inverstira 20-30 evra u neku arm embedded osnovnu plocu na kojoj ce raditi ozbiljan firewall i staviti je izmedju Windows masine i Internet-a.[/quote]Ne mora openbsd,moze i svaki linux da odradi filtraciju saobracaja,ali problem je kako filtrirati viruse u crack-ovima prilikom instalacije programa,posto 99 procenata je prepuno raznih virusa,a znamo ko je na prvom mestu po pirateriji.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.