Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Postoji li nešto slično
- This topic has 13 одговора, 6 гласова, and was last updated 20 years, 5 months раније by Nightweaver.
-
АуторЧланци
-
20. април 2004. у 10:53 pm #3604DuffmanУчесник
Otkako sam prešao na Linux tražim alternativu za ovakve programe:
1.Offline komander- alatka slična WinZip sa razlikom što on ima mogućnost da sajt koji surfuješ pomoću njega i skidaš kod sebe na komp.
2.Game Maker- Vizuelna alatka koja služi za pravljenje igara po principu drag&drop
3.Scan disk program da ne moram pri pokretanju da pritiskam Y da bi skenirao disk (ovo je ono force system check)21. април 2004. у 8:34 am #18243DanilocУчесникI jesi nasao?
21. април 2004. у 6:53 pm #18244zAkiLiУчесник1. wget moze da odradi ceo posao, man wget
2. 🙂 samo cu se nasmejati
3. ne razumem o cemu pricas? Koji distro imas?21. април 2004. у 10:10 pm #18245DuffmanУчесник2. 🙂 samo cu se nasmejati
Šta ti to znači da li postoji, ne postoji? (Je**** nisam baš posebno vešt u programiranju)
3. ne razumem o cemu pricas? Koji distro imas?
Imam mandrake 9.1ako znaš kako se zove alatka i kako se poziva slobodno 🙂 javi!
PS. Ti si iz Mitrovice a, u jeb*** ja sam mislio da u SM nema niko ko poseduje Linux. Da li usput znaš neki P2P program (nadam se da Tomu neće vijati zbog ovog RIAA, BS A, i ostala spadala 😳 ).
22. април 2004. у 7:40 am #18246zAkiLiУчесник2.Naravno da ne postoji, barem sam ja ubedjen da je tako.
3. I dalje mi nije jasno o kakvom se scan-u radi?Sto se p2p programa tice, potrazi ih na netu, imas ih milion.
Idi na http://freshmeat.net/ tamo ces naci sve sto ti je potrebno.
Preporucujem gnutell-u …p.s. ima u sm-u nekolicina linux entuzijasta, samo se drze “po strani” 🙂
Drago mi je da se mladja generecija okrece open source-u.23. април 2004. у 10:37 am #18247DukiduleУчесник1. ako koristis mozillu:
http://spiderzilla.mozdev.org/
a moze i bez mozille:
http://www.nongnu.org/khttrack/
po meni je ovo najbolji offline browser, a probao sam ih dosta23. април 2004. у 12:46 pm #18248NightweaverУчесник2. Nema!
3.Tako nesto ti ne treba..nije Linux Windows pa da moras da radis check diska!! Kada se za to ukaze potreba sistem ce je sam uraditi..nema razloga da radis Force system check…!!!24. април 2004. у 7:19 pm #18249DuffmanУчесник3.Tako nesto ti ne treba..nije Linux Windows pa da moras da radis check diska!! Kada se za to ukaze potreba sistem ce je sam uraditi..nema razloga da radis Force system check…!!!
a ako naglo nestane struja ❓ ❗
24. април 2004. у 9:42 pm #18250NightweaverУчесникAko nestane struja on sam radi proveru sistema…to mu dodje isto kao da si ga resetovao… 😆 Ext nije ko FAT pa da se ubije kad nestane struja… 😆
25. април 2004. у 8:03 am #18251DuffmanУчесникAko nestane struja on sam radi proveru sistema…to mu dodje isto kao da si ga resetovao… 😆 Ext nije ko FAT pa da se ubije kad nestane struja… 😆
Moguće ali zašto kad uradim force file sytem Check(ili integrity) on izađe sa nekom greškom i moram da dam root privilegije da bi on vršio opravku (mada nije nikada napravio neku brljotionu u radu :oops:, što je inače dobro 🙂 ?
PS Ja sam tek početnik što se tiče Linuxa nemoj da se ljutiš 😆 !
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.