Ovo mozda bude od pomoci:
error 103, bar na mom Slackware 10.1, znaci da setup ne moze da pronadje neki fajl, mada taj fajl postoji na CD-u ali je skriven. Slakc ne vidi skrivene fajlove na CD-u pa je resenje iz Windows-a iskopirati celu instalaciju na hdd i unhide pomenute fajlove. Ovo je provereno sa Ofiice2000 koji me je mucio jutros do 05 30. Posle ovoga instalacija ide bez greske.
Sto se tice Photosop-a 7.0 radi bez problema uz Winetools kao pomoc pri instalaciji, odnosno sve ide direktno kao pod Windows-om. Usput Winetools napravi u start meniju folder Wine u kome su sve instalirane aplikacije koje pokrece uz pomoc skripta koje sam pravi. Kao mali test sam instalirao Coreldraw 11 koji je prosao kao instalacija i krene da startuje ali mu ocigledno fali upravo taj skript koji ne postoji.
Zakljucak: Winetools su stvarno mocni i testirane aplikacije sigurno rade ukoliko se postuju ogranicenja koja sam daje na pocetku instalacije.
Naravno ovo vazi za Wine 20041019 koji je preporucen na sajtu, mada verovatno dobro radi i sa novilim verzijama.
Pozdrav, veteran.