Početak › Forumi › Linuks distribucije › Mandriva › Softver › Podesavanje WINE-a
- This topic has 44 odgovora, 21 glas, and was last updated 20 years, 7 months ranije by
nVideo.
-
AutorČlanci
-
4. april 2005. u 11:53 pm #262805. april 2005. u 3:24 pm #26281
Doole
UčesnikProbaj pa javi sta si uradeo
GA549-0HFFU-00JD3-4U4L5
R88FW-4AD49-D00F3-4HMTM
1CHRT-R058N-8A14P-4UNJ0
KJWPN-FKT48-505FK-4RHL0
HJERX-FK58G-HAJD7-4U5TJ
7A9W8-8HGFE-WAJD6-4R1J4
5. april 2005. u 6:14 pm #26282LYb
UčesnikJupiiii! Ziv bio, poslednji je proradio 🙂
5. april 2005. u 6:32 pm #26283Doole
UčesnikI meni je samo radio poslednji na toj verziji.Stavio sam i ove ostale da vidim hoceli da rade ali izgleda da i kod tebe nece mada nema veze vazno da je jedan proradio 😀
6. april 2005. u 9:07 am #26284DVSoftware
Učesnikpa ljudi gde je filozofija podeshavanja wine? skinite gotov paket sa winehq.org ili instalirajte iz source i pri prvom pokretanju tje napraviti ~/.wine zajedno sa svojim configom i fake windows direktorijumom. Za vetjinu windows aplikacija nije potrebno nikakvo dodatno podeshavanja. Takodje je dobra adresa http://frankscorner.org gde mozhete natji tutoriale kako podesiti neke programe da rade, kao i Winetools i Sidenet Wine configurator. Probao sam sidenet, instalira iexplore, media player i podeshava config, tako da radi mnogo vishe nego sa chistim wine. Na primer radi MSN Messenger 7. Shto se tiche winetools, njega nisam probao ali planiram uskoro.
Ja neznam shta je toliki problem ovo podesiti, ja sa wine/cedega igram Half Life 2, Farcry, Anarchy online, i mogu retji da sam veoma zadovoljan performansama s obzirom da imam bangavi geforce4
7. april 2005. u 8:09 pm #26285popac
Učesnikhttp://www.von-thadden.de/Joachim/WineTools/
Ma kakav winesetuptk, uzmite ovo. Traba instalirati sve što se instalirati može iz winetoolsa i onda sve šljka kako treba.
7. maj 2005. u 12:27 pm #26286AuReUs_ReCtoR
Učesnikhmz, ja nisam imao prob. sa instalacijom wine-a i pokretanjem appz-a… stavio sam da mi vutje drivere sa win particije i enmam prob.
Samo ne znam da podesim gde se upisuje putanja za instalaciju programa, onaj dir /home/usr/.wine/drive c/ ili tako neki dir. posto je tu kao win dir.
E sad kad retzimo pokrenem instalaciju soul seek-a on me pita gde da instalira i sad gde treba da pokaze u koji dir da se instalira (c:program files) to mi je prazno, nista ne mogu da izaberem (prazno mi je) ..Ima onaj file /home/user/.wine/confing i tu verovatno se upisuje putanja do onog virtualnog win-a (/home/user/.wine/drive.c/)
Ali nesto mi neide … Jel imao neko iskustva, jel proterao neku instalaciju preko wine-a?7. maj 2005. u 6:40 pm #26287DVSoftware
Učesnikpa vishe tjesh imati problema ako ga stavish da ti vuche dlls sa win particije
stavi ga da bude samostalan, vetjinu dll-ova ima implementirano, i radi sve bez problema.24. maj 2005. u 5:14 pm #26288djvujke
UčesnikZanima me kako da nateram wine da
pusti acad2000 pod SuSE9.1 linuxom.
To mi je najvaznije , samo mi je on razlog zasto imam
windows..i stapmac lexmark z602usput kako da nateram directx igre da rade…OpenGL rade probao sam
neki win programi rade neki ne25. maj 2005. u 3:09 pm #26289MladenIsakovic
UčesnikJa imam pitanje:
upravo prevlačim 11.5 MB sa winehq.org i verzija programa je Wine 20050310; na strani nude i link ka WineTools, medjutim na njihovom sajtu piše da ova verzija nije podržana (podržane su u listi neke starije verzije)
Šta sad da radim, prevukao sam nekih 2.5MB, pa prestao, jer sam na dial-up, ne bih da vučem baš 11 MB za džabe. Jel’ probao neko da koristi WineTools sa ovom verzijom. Išao sam i na CrossOver site, ali tamo može da se skine samo eval verzija… -
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.