Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Par Pitanja
- This topic has 5 одговора, 4 гласа, and was last updated 20 years, 10 months раније by dens.
-
АуторЧланци
-
27. новембар 2003. у 10:36 pm #3110DanilocУчесник
Zanima me koji je najbolji Download Manager
Koji je bolji kppp ili wvmdial28. новембар 2003. у 8:41 pm #15084NostromoУчесникMeni licno dobar je kget koga imas vec instaliranog i implementiranog u Konqueroru, a sto se tice dialera meni je najbolji kppp jer ga je najlakse konfigurisati ali treba probati i xisp koji ima jako dobar interfejs i gomilu
mogucnosti.29. новембар 2003. у 12:09 am #15085densУчесникnajbolji je onaj koji ti najbolje radi posao.
Meni licno je najbolji downloader4X
29. новембар 2003. у 12:57 am #15086ZivicAleksandarУчесникKako ocenjujete onaj mozilin, nisam probao ni jedan drugi pa me interesuje, jesu li ti vashi bolji i zashto, dolaze li pri instalaciji, za Konqeror-ov nesumljam, ali taj drugi downloader4X i koji je to rpm?
29. новембар 2003. у 1:21 am #15087DanilocУчесникSta ja znam probao sam kget i nije los a kppp je stvarno lak za konfigurisanje a xisp nisam probao
30. новембар 2003. у 11:39 pm #15088densУчесникali taj drugi downloader4X i koji je to rpm?
Sto se tice d4x (downloader4x) moji razlozi za njega su sledeci:
Deli fajlove prilikom dl-a na n delova (recimo 5) sto po mom iskustvu veoma cesto donosi poboljsanje u efikasnosti download-a.
Vrlo pregledan interfejs, dosta mogucnosti (kategorije, pregled toka svake od konekcija prema serverima i tako dalje).
RPM verovatno postoji, ali jedno je sigurno u mdk 9.1 ne radi dok se ne updatuje tema galaxy.
Kako sam 9.2 instalirao sinos, d4x jos nije stigao na red, mucio sam se sa qcad-om 2.0.x.y koji takodje nije hteo da se kompajlira dok nisam uradio update qt3 sa UPDATE CD-a, kao i sa conexant drajverima, dok nisam ubo one prave … :))
Za konzolu postoji samo jedan i to odlican, wget.
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.