Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › OpenOffice se cudno ponasa
- This topic has 4 одговора, 5 гласова, and was last updated 21 years раније by Ivan.
-
АуторЧланци
-
22. септембар 2003. у 10:32 am #2902vladadjУчесник
Zdravo svima!
Imam instaliran Manrake 9.1 i do sad je radio bez problema. Medjutim, u zadnje vreme, kad probam da pokrenem neku aplikaciju OpenOffice-a, desi se sledece: program krene da se dize, vrti se onaj pescanik, tako ide neko vreme i onda nista. Niti prijavi neku gresku, niti ista drugo, jednostavno se ne podigne. Ovo mi se takodje desava sa nekim igrama (chromium, TuxRacer).
Na disku imam jos oko 300 MB slobodnog prostora. Da li je mozda potrebno vise da bi ovo radilo? Da li mogu nekako da vidim u logovima sta se desava?
Hvala unapred.22. септембар 2003. у 4:04 pm #13331VlajaУчесникMeni se sa Tuxracerom isto desava. Samo uradi logout pa login i trebalo bi da radi!
22. септембар 2003. у 9:54 pm #13332unknownУчесникMeni se sa Tuxracerom isto desava. Samo uradi logout pa login i trebalo bi da radi!
Probaj da startujes program preko konzole, da vidis sta ce ti reci.
23. септембар 2003. у 5:29 am #13333sholastikУчесникImao sam isti problem sa Open Ofisom, raspitivao se, pokušao da deinstaliram pa ponovo instaliram OO, na kraju sam se iznervirao i reinstalirao ceo Mandrake. Pretpostavljam da to treba da znači da je problem na nekom drugom mestu, a ne u samom OO. Sad već nekoliko meseci (kuc. kuc, da ne čuje vrag), bez problema.
23. септембар 2003. у 6:32 am #13334IvanУчесникOtkucaj u konzoli
ps -A|grep office
i videces procese koji su zaglavili. Prvi broj u redu predstavlja broj procesa. Kad ubijes procese sa
kill -9 broj_procesa
pokusaj ponovo da startujes office.
Bez obzira na razlog zaglavljivanja, posle ovog postupka nastavljas rad bez potrebe da se izlogujes. -
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.