Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Predlozi i pitanja › Odg: Šraf po šraf…
- This topic has 37 odgovora, 8 glasova, and was last updated 19 years ranije by
nowave.
-
AutorČlanci
-
14. avgust 2007. u 4:25 am #59543
tomaja
Glavni majstorPa kad bolje razmislim, što smo mi gori od drugih, ako može u celoj državi onda može i kod nas 😉
linux4life
14. avgust 2007. u 11:14 am #59544foxbunny
UčesnikOk, osim pucanja baze, ima jos jedan problem.
Kad odem na forum preko Joomle, onda nece da mi kaze kad neko postuje dok ja kucam poruku. Nisam jos proverio kako radi kad odem u vanila forum. Inace, to je sljakalo kako treba do pre neki dan. Od danas sam primetio da nece.
14. avgust 2007. u 11:34 am #59545nowave
UčesnikPa meni je to danas radilo. Ono sto se meni desava je da mi ponekad ne da da se ulogujem preko joomla-e, vec samo prikaze stranicu sa porukom da se javim adminu. Pocetna stranica je prikazana normalno, ali ne mogu ni da se kao guest krecem kroz forum. Ponekad se takodje desava da kada mi vreme istekne i ja reload-ujem stranicu, i dalje stoji da sam ulogovan, ali sam na forumu kao guest.
14. avgust 2007. u 11:41 am #59546foxbunny
UčesnikUh… zona sumraka. Izgleda da svi stojimo u redu za razlicite probleme, pa kako ko dodje na red, mora to da odradi, pa onda vise nema. 😀
Meni se to sa loginom desavalo ranije, “samo” nekoliko dana, pa prestade.
14. avgust 2007. u 11:47 am #59547dejanium
Učesniki meni povremeno trazi da se javim adminu kada kliknem na link za pregledanje teme, kad kliknem na sliku-prilog nece da je otvori, kad ih skinem one korumpirane, cak i one koje sam ja postavio…
14. avgust 2007. u 11:48 am #59548nowave
Učesnikkada kliknem na link za pregledanje teme, kad kliknem na sliku-prilog nece da je otvori, kad ih skinem one korumpirane, cak i one koje sam ja postavio…
Da, to sam zaboravio, i to se prilicno cesto desava.
14. avgust 2007. u 11:51 am #59549foxbunny
UčesnikTo se UVEK desava kada odes na forum indirektno iz Joomla. Umesto toga idi pravo na forum:
Mada, meni se juce desilo i tamo. Otvori mi sliku do pola i onda me samo zune nazad u temu. Ko zna, mozda sam kliknuo vise puta posto mi bilo nesto sporo. :p
14. avgust 2007. u 11:52 am #59550nowave
UčesnikPa dobro, mislim u cemu je fora?! Ne kapiram zasto linkovi ne radi preko Joomla-e?
14. avgust 2007. u 11:56 am #59551foxbunny
UčesnikToma je vec pomenuo neki bridge Joomla-SMF koji ne radi kako treba.
Druga pretpostavka je da taj bridge nepravilno javlja MIME tip fajla, pa browser sve skida kao da je u pitanju tekst. Ali nisam ekspert pa necu dalje da lupam. Samo mala observacija na osnovu ponasanja Opere i FFa koji svaku JPEG sliku ili ne skinu kako treba ili otvaraju kao tekst (prikazuju smece na ekranu).
14. avgust 2007. u 11:59 am #59552tomaja
Glavni majstorPa dobro, mislim u cemu je fora?! Ne kapiram zasto linkovi ne radi preko Joomla-e?
SMF i Joomla su povezani, zbbog korisničkih naloga sa JSMF mostom (bridge), međutim ta komponenta nije baš najkvalitetnije urađena, i ima par bagova. Update svih aplikacija (Joomla, SMF forum i JSMF bridge) ću verovatno uraditi sutra ujutro. Nadam se da će to rešiti većinu problema.
linux4life
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.