Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Odg: Koji office paket je bolji?
- This topic has 32 одговора, 19 гласова, and was last updated 15 years, 5 months раније by dukenukem_4d.
-
АуторЧланци
-
23. јул 2007. у 9:58 pm #57531popeyeГлавни мајстор
OLE koncept je potpuno neupotrebljiv za moderan grupni rad u poslovnom okruženju, već mu je prava primena objedinjavanje i razmena podataka među aplikacijama na radnoj stanici.
Grupni rad podrazumeva modularnu podelu rada uz strogo vođenje računa o verzijama, pravima, autorima, recenzentima, supervizorima, arhiviranju, pretrazi itd.
24. јул 2007. у 8:27 am #57532nowaveУчесникA zasto bi uopste zeleo da spakujes Visio projekat u Outlook e-mail? Zasto ga jednostavno ne posaljes kao attachment?
24. јул 2007. у 9:48 am #57533foxbunnyУчесникA dje je KOffice? Neke stvari radim iz KOfficea i mnogo je lepse. Sad, glasao sam za M$ jerbo je po meni Excell ipak trenutno najbolji spreadsheet alat. Ali ne koristim ga vise. Koristim kombinaciju OO.o i Koffice.
24. јул 2007. у 9:52 am #57534sdfasfasffsdqqfdqУчесникA dje je KOffice? Neke stvari radim iz KOfficea i mnogo je lepse. Sad, glasao sam za M$ jerbo je po meni Excell ipak trenutno najbolji spreadsheet alat. Ali ne koristim ga vise. Koristim kombinaciju OO.o i Koffice.
Stavio sam samo 2 Najbolja pa da izglasamo koji je bolji!
24. јул 2007. у 12:11 pm #57535foxbunnyУчесникIh ih, sta fali Kofficeu? Tek da vidis sta su najavili za sledecu verziju. Da ti dupe zine. Nesto daleko bolje od OLE. Potpuno integrisan Office suite, gde skakanje iz jedne vreste sadrzaja u drugu mozes u letu da izvrsis iz bilo kojeg dela Kofficea i to tako transparentno da i ne izvalis. Tako su bar rekli, pa cemo da vidimo. 🙂
25. јул 2007. у 7:05 pm #57536urosevicУчесникMladene, mnogo si bre komplikovan 🙂 Nemam pojma šta si iskucao gore 😀
Pazi, kad treba saradnik da koriguje svoj tekst u dokumentu za SK (recimo), ja mu šaljem njegov tekst u .odt formatu u šablonu. I to radi.
Ali zato, ako pošaljem saradniku dokument iz M$ Office-a 2007 sa specijalnim elementima i Visio šablonom, a saradnik ima M$ Office 97 i NEMA Visio instaliran na mašini, eto belaja. Niti će moći da otvori Word dokument, niti će išta moći da uradi. I onda, jebo ti sav fuckin M$ OLE, qrac-palac, kad M$ Office nije backward compatibile… A OpenOffice.org jeste 😀
15. мај 2009. у 6:26 pm #57537ubuntuУчесникJednostavno, u ovoj zemlji je previse onih koji nisu nikada probali Open Office.
Ima onih koji su ga jednom instalirali i neke stvari im nisu bile gde trebaju
(tamo gde je rekao Microsoft) i razocarali su se. Zasto je to tako. Pocnimo od skole gde deca smisljeno uce Microsoft Office. Cak imaju i stranicu ,,Partner u ucenju” gde im Microsoft nudi besplatno neka resenja. Koristim i jedan i drugi paket i mislim da je buducnost u Open Office. Jednostavno su mi mnoge stvari lakse.
U novoj verziji je znatno unapredjen. Odt nije format koji je trenutno popularan, ali je zgodan za slanje. Od Microsoft-a se moze ocekivati da ponovo kreira novu
ekstenziju i opet ce biti nevolja za korisnike. Resenja u Open Office su jednostavna i stalno se unapredjuju. Glasam za Open Office.15. мај 2009. у 7:04 pm #57538PunkyУчесникUvek i na svakom sistemu koristio sam Open Office… 😉
15. мај 2009. у 7:05 pm #57539DemonУчесникBez komentara glas za OOo. 🙂
15. мај 2009. у 8:30 pm #57540nebjakУчесникOO,org! Pristrasan sam, j**i ga!
Edit by GoranSTX: zvezdice 😉
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.