Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › od babe devojka (i to multimedijalna)
- This topic has 24 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 12 months раније by Ikeda.
-
АуторЧланци
-
6. новембар 2004. у 5:40 am #22208arslanУчесник
Daunloudovao ja geexbox-0.98-en.iso sa maticnog sajta, narezao na CD, probavao na 2-3 masine, nece da radi nigde. To na poslu. Dodjem kuci, pomislim da mi se mozda fajl iskvario tokom daunlouda, ponovim celu stvar, opet narezem, probam na kucnoj masini, opet nista. Uglavnom krene proces, dodje donekle, recimo do “loading kernel”, i tu se zakuca. Ili ne dodje ni dotle, kako na kojoj masini. Gde gresim?
6. новембар 2004. у 11:24 pm #22209IkedaУчесникZa bp21000: ja sam uradio remaster i odlično radi sa našim fontovima. Čak sam preveo i menije i help tako da je potpuno na srpskom. Nije mnogo teško. Ako te interesuje javi se obijasniću ti, ili ću već negde da ga okačim (ako nadjem mesto).
Za arslana: kaži mi nešto više o tim mašinama, jer najslabija konfiguracija na kojoj mi se učitao je bila PI na 200MHz (ali nije lepo radio). Na starom Compaq-u sa 64MB rama mi je dolazio do loading subtitles i tu blokirao. U dokumentacuju sam negde video da treba da promenis neke parametre, ali je to možda previše komplikovano.
7. новембар 2004. у 1:33 am #22210bp21000УчесникZa bp21000: ja sam uradio remaster i odlično radi sa našim fontovima. Čak sam preveo i menije i help tako da je potpuno na srpskom. Nije mnogo teško. Ako te interesuje javi se obijasniću ti, ili ću već negde da ga okačim (ako nadjem mesto).
Pa sad, sto se objasnjenja tice, mozes mi ga poslati na mail: [email protected].
Mada ako si sve vec tako lepo sredio, probaj da ga okacis negde pa da ga prevucem do sebe ;). Hvala na trudu!
7. новембар 2004. у 4:27 pm #22211arslanУчесникAko te interesuje javi se obijasniću ti, ili ću već negde da ga okačim (ako nadjem mesto).
Pridruzujem se bp21000, hajde okaci ga negde (mozda bas ovde? da pitamo admina?), da bude svima dostupan.
Za arslana: kaži mi nešto više o tim mašinama, jer najslabija konfiguracija na kojoj mi se učitao je bila PI na 200MHz (ali nije lepo radio).
Najslabija je bio neki P1 na ne znam koliko, ali da to abstrahujemo, druge dve masine bile su P3 na 800 i P3 na 500, tu bi stvarno trebalo da radi. Da li je moguce da mi se dva puta na dva razna rezaca zeznulo narezivanje? 🙁
Na starom Compaq-u sa 64MB rama mi je dolazio do loading subtitles i tu blokirao. U dokumentacuju sam negde video da treba da promenis neke parametre, ali je to možda previše
komplikovano.Ma kakvi, ne dodjem uopste dotle, skuca se kod loading kernel…
7. новембар 2004. у 5:11 pm #22212braleУчесник[quote=”Ikeda”]Ako te interesuje javi se obijasniću ti, ili ću već negde da ga okačim (ako nadjem mesto).
Pridruzujem se bp21000, hajde okaci ga negde (mozda bas ovde? da pitamo admina?), da bude svima dostupan.
.[/quote]Ajde i ja sam zainteresovan. ucini nesto po tom pitanju.
Koliko ti je veliko to? A da ga bacis na mail?? Samo pitam 😆7. новембар 2004. у 6:06 pm #22213bp21000УчесникBilo bi jako lepo da se remasterizovani i lokalizovani srpski GeeXBoX nadje u downoload sekciji Linuxo.org-a, u odeljku za multimediju. Verujem da ima toliko raspolozivog mesta, jer ne verujem da je ISO veci od 10-tak MB.
Tomo, sad si ti na potezu 😉
7. новембар 2004. у 8:33 pm #22214IkedaУчесникVidim da ima interesovanja. Izvinjavam se jer nisam ranije gledao forum, nisam stigao. Ja ga ovakvog delim svim prijateljima već više meseci (od kad je izašao 0.98). Da sam znao da ima toliko interesovanja odmah bi poslao na objavljivanje 🙂 . Još uvek nemam ideju gde da okačim? Bilo bi lepo da može ovde.
Ako možete da primite na mail, koliko već sutra mogu da vam pošaljem. samo mi ostavite mail. Mogu da nadjem dobru vezu za slanje.
7. новембар 2004. у 11:36 pm #22215braleУчесникEvo ovako posalji ga meni , a ja cu da ga okacim i dostavim vam url
mozes na [email protected]
bice postavljen odmah po prijemu.
kreni 😕8. новембар 2004. у 12:41 am #22216bp21000УчесникIkeda, jes da sam ti nesto ranije posla mail sa molbom da mi remasterizovani ISO posaljes u reply-ju, ali ako ce brale vec negde da ga okaci, onda nema potrebe da se dodatno opterecuje moj mailbox ;).
8. новембар 2004. у 12:36 pm #22217IkedaУчесникbp2100: izvini vec sam ti poslao
Snoso sam se za ftp evo i adrese
Pa javite utiske, a i greske ako ih ima.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.