Početak › Forumi › Linukso veb sajt › Pričaonica › o visti i linuxu na b92
- This topic has 60 odgovora, 22 glasa, and was last updated 19 years, 11 months ranije by
miodragz.
-
AutorČlanci
-
19. avgust 2006. u 10:01 pm #46651
RiSK
UčesnikMa more, diskutabilno je sta ce biti na desktopu. Naravno ja navijam za GNU 😉
Zamisli jos da, kako se bar govorka, Apple izda sledecu verziju OSXa za obican PC. To ce tek da bude trka.20. avgust 2006. u 3:29 am #46652LYb
UčesnikI takav OSX ce raditi samo na eplovom hardveru. Zaboravi da ces moci “opusteno” da ga instaliras kod sebe
20. avgust 2006. u 8:30 am #46653slaks
UčesnikEvo i ja sam probao ovu Vistu beta verziju i sve radio ok, i to na ne baš neku preterano veliku konfiguraciju.
22. avgust 2006. u 12:24 pm #46654miodragz
UčesnikE slaks ovo isti k…. ko xp ja ga nisam probao al isto mi deluje sa ove tvoje slike ko xp
23. avgust 2006. u 12:33 am #46655jboban
UčesnikE slaks ovo isti k…. ko xp ja ga nisam probao al isto mi deluje sa ove tvoje slike ko xp
Po čemu? Meni više liči na Linux ^-^ Osim izgleda i funkcionalno je Bili počeo po malo da prepisuje Linux. Npr. nema više onoliko nivoa dubine direktorijuma korisnika (Documents and Settings…) već jednostavno samo Users…. Za malo pa /home/… 😎
28. avgust 2006. u 10:20 pm #46656Anonimni
GostPazi sad ovo:
Nece ppp na modemu i536ep da radi duze od 5-15 minuta, pukne veza, pa opet connect, dal’ je zbog cetrale ili ko zna chega…kazem ja liku u trenutku kad mi se vec sve s…..lo 🙁 da ode u win, lepo se konektuje i tera tamo gde je stao. Lik je BTW totalni dummy (josh malo pa ko i ja sam) ::), a on meni odgovara:
“Nema shanse, jok, pa ti si mi i tamo instalirao drajvere za modem, daj dolazi vamo da mi to skinesh skompjutera, shta sad, treba zena i cerka sluchajno da mi se kroz windows zakache na internet!!! >:(”I shta cu sad, moram da idem kod lika da mu deinstaliram drajver za modem.
Ajd’ nek mi neko sad kaze da Linux nemoz’ da se pusti u shiroke narodne mase i da je win bogom dat za krajnjeg krisnika, a to dodje ko ono “Kog zmija jednom ujede, taj se i gushtera plashi”.
Pod ovim GUSHTER nisam podrazumevao Novellovo mezimche 😉
11. septembar 2006. u 5:49 pm #46657zchira
UčesnikNovi ‘rat’ linuxasha i windOVACA 🙂
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=211172 (pogledajte/dajte komentar – imate link na dnu teksta)
12. septembar 2006. u 5:39 am #46658velial
UčesnikPa dobro win jeste za siroke narodne mase.
Mozes satima da igras pasijans a da se nista ne pokvari, to je nesto! ::)12. septembar 2006. u 7:50 am #46659miodragz
Učesnikhe stvarno glupi komentari do bola,sta da se radi ispra im mozak MS,koje se hvale pisu za ovu Vistu, 3D ,sigurni OS ::) ma sve najbolje
12. septembar 2006. u 7:55 am #46660velial
UčesnikU svakom slucaju ubedili su me da je isprobam.
Da malo prosurfujem po gadnijim sajtovima da vidim koliko dugo ce da izdrzi.
Ako prebaci minut ovi iz MS-a su stvarno nadmasili sami sebe. -
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.