Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Neki jako cudan mail
- This topic has 14 одговора, 13 гласова, and was last updated 19 years, 3 months раније by popac.
-
АуторЧланци
-
4. август 2005. у 1:56 am #5864bobanstosicУчесник
Neznam sta da vam kazem.
Primio sam pogresan mail sledeceg sastavaKao prvo, zelim da naglasim da smatram da je ovakva komunikacija sa korisnicima
sjajan vid dokazivanja pojedinih cinjenica koje ne zelite da prihvatite.Naime ja
sam Fowler administrator mozda i najveceg srbijanskog sajta http://www.krstarica.com i
irc servera irc.krstarica.com
Mislim da se ovdje okupljaju djubrad od ljudi, tipa Limp_Bizkit, bl00dz3r0, Mix,
ShatterHand, deroko, sunnis, Mil0s, CyberB, set_X, BoyScout, h4z4rd, Exoduks…i
ekipa kanala #linux na krstarici i ono, tipovi su lame 100% pozivaju se kao neki
BlackHat-i , mislim da takvim ljudima treba stati na kraj, znaci pokazati im sta
su i ko su, a sta smo mi i ko smo mi, Gojko tebe postujem puno, imas forum sa
jako jako puno experata, i pametnih i korisnih ljudi, i mislim da treba da
udruzimo snage i stanemo ovakvim ljudima na kraj, Gojko pomozi mi da pokazem
ovakvima gdje im je kraj, niko nece dirati moju Krstaricu!To je moj zivot,
jedino sto imam, nikad ne izlazim iz kuce, imam problema sa vidom kad izadjem na
sunce, fata me nesvestica i sl. stoga sam dobio posao da odrzavam ovako vazan
sajt i server.Cak sam cuo neke pretnje da ce od 1og Avgusta moj irc server biti
pod ddos napadom jer nisam ispunio neke uslove, ono, ovo je moj zivot, ja sam
samo faca ovde, ako mi ne pomognes gojko i z
austavis ih, gubim karijeru i autoritet.Puno hvala, unapred.E ajde javi mi se
na 0638689937 da dogovorimo taktiku! Bozo aka Fowler@KrstaricaOcigledno je neko pogresio
4. август 2005. у 5:13 am #32004NitroУчесникSpam sa Elite/Security, svi useri su ga dobili. Meni je stiglo 4 poruke…
ES ne radi vec par dana…4. август 2005. у 7:30 am #32005zAkiLiУчесникSpam sa Elite/Security, svi useri su ga dobili. Meni je stiglo 4 poruke…
ES ne radi vec par dana…da,da .. od kada sam dosao sa mora ES ne radi? A jel zna neko zbog cega?
4. август 2005. у 8:20 am #32006ivicapУчесникi mene interesuje sto elite ne radi. prvo se u zadnjih 2-3 nedelje gubio po malo, a sada je skroz pukao?
a onaj spam mail me zgranuo, te nesvestice, te problemi sa suncem, covek nikad nije izasao iz kuce, te neke pretnje. Mirise mi ovo da ga kontrolisu vanzemaljci, da pozovemo mi dosijeX:))
4. август 2005. у 9:27 am #32007svarogУчесникMa daj ne primaj se.
ESu su se desili hakeri. Mail je obično zezanje na račun lika sa krstarice.
A i Gojka – glavnog admina na ESu su zezali kao i neke moderatore.Tokom vikenda je bio upad kada su pokupili mailove korisnika i iscimali ekipu, a ovo sada što se dešava je najverovatnije ddos.
Bruka, šta reći.
4. август 2005. у 9:45 am #32008orsaleУчесникi mene interesuje sto elite ne radi. prvo se u zadnjih 2-3 nedelje gubio po malo, a sada je skroz pukao?
a onaj spam mail me zgranuo, te nesvestice, te problemi sa suncem, covek nikad nije izasao iz kuce, te neke pretnje. Mirise mi ovo da ga kontrolisu vanzemaljci, da pozovemo mi dosijeX:))
neko gleda previse filmove 😆
4. август 2005. у 10:30 am #32009zAkiLiУчесникESu su se desili hakeri. Mail je obično zezanje na račun lika sa krstarice.
A i Gojka – glavnog admina na ESu su zezali kao i neke moderatore.Tokom vikenda je bio upad kada su pokupili mailove korisnika i iscimali ekipu, a ovo sada što se dešava je najverovatnije ddos.
Bruka, šta reći.
Nisam znao za to..bio sam na moru, dosao i jedva cekao da se nakacim na net.. kad ES ne radi 🙁
a jel se zna ko ih je napao? neko od ovih navedenih u mailu, ili neko treci??
bas bezveze..4. август 2005. у 10:52 am #32010svarogУчесникa jel se zna ko ih je napao? neko od ovih navedenih u mailu, ili neko treci??
Onaj lik ShatterHand se na forumu u ponedeljak javio i rekao da njegova ekipa (blackhatz) ne stoji iza napada. E sad, mail zvuči drugačije: kao da su sebi pisali credit.
4. август 2005. у 3:07 pm #32011MladenIsakovicУчесникMislim da imam ideju ko može biti iza napada. Ne znam koliko vas redovno posećuje ES, ali na advocacy podforumu dugo vremena “harao” je lik iz Hrvatske, koji se potpisivao sa Sundance. Lično sam mnogo puta sa njim imao kojekakve rasprave što na ES-u što preko ICQ-a, i mogu reći da lik mnooogo zna oko tih stvari, lično je napisao mnogo malware-a za razne platforme. ES je prvi put “pao” 2 dana nakon što je admin advocacy-ja izbacio Sindance-a sa ES-a, zajedno sa još jednim članom “linux” tabora, zbog njihove međusobne svađe i psovanja. Od tada, ES pada svakih 2-3 dana, pa mi, znajući ga, to liči na njega. Naravno, i na ICQ je od tada nedostupan, pa ne mogu da ga pitam, ali mi liči na njega. Naravno, moguće je i da grešim.
Bez obzira što je ES na BSD-u, ipak je mnogo ranjiv za tako ozbiljan portal, rekao bih….4. август 2005. у 7:34 pm #32012DuffmanУчесникSto da ne samo se ne obaziri na trolove i nacionaliste…
Pod uslovom da sam nisi trol…
@MladenIsakovic pfff… sto je neko rekao gomila vezara 😛 bio sam i bas mi se nije svidela reakcija na bilo kakav hint Linuxa… -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.