Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › muzika koju pingvini slushaju
- This topic has 29 одговора, 23 гласа, and was last updated 18 years, 5 months раније by
velial.
-
АуторЧланци
-
6. август 2006. у 6:27 pm #46551
urosevic
УчесникSlušam svašta nešto, ovako -> http://last.fm/user/urke
7. август 2006. у 12:18 am #46552kosmi
Учесник@LYB
Zalosna istina sa ovim npr., al´ kakvo takvo resenje ipak postoji. Taj sto
ne zna i nece da nauci podesavanje bilo kojeg programa i tamo i ovamo, neka
pozove neku vlaznu live sekretaricu i moli za uslugu preusmeravanja poziva.
Vecina nikada nije proizvela nista korisno, osim nevoljnog davanja sopstvenog
tkiva zarad “human”-og experimentisanja.
“Gay Service”
@#
Andres Segovia, Mauro Giulianni, Carlo Domenniconi, J.S.Bach, Paco de Lucia i
vecinu experimentalne, ali ne i tendenciozne akusticarske muzike(susadd2 i mol),
Veoma veliki broj umetnika koji su napisali par evergreen kompozicija.
“Umetnost zarad umetnosti.”
-Linux napred, bukvalisti stoj-Posto se meni, u veoma velikom broju slucajeva, ne desava da ovo bilo gde
cujem, slusam vecma ono sto dopire sa mnogowattnih zvucnika, a to nije slusanje
vec zelja za zavodjenjem, nastranom i prostom zabavom, a u adekvatnim uslovoma
globalnog kvarenja ljudskog materijala, ono kao: “Ja u spaceshuttle-u, oko mene
curve i djakoze, sve masno ko u zivahnom janjetu, posisao koske, kravata se
hvata i poziv pastiru na oprost kroz glas guske na izdisaju, 5 min. show i
fazonu ‘Ja ne pevam o kanceru, moja ce deca biti lepa'”. Ne, hvala. Meni se
GNU/Paradise vise dopada.
“A kad se razbudish, nodje ti otkrijene”7. август 2006. у 1:32 am #46553LYb
УчесникNe slazem se… prosecan korisnik NE mora nista da zna o kompjuterima i o protokolima. Za takve se i prave operativni sistemi gde “sve radi omah”. Dok nesto ne zakaze, naravno.
Oni uzmu googletalk i pice. O tome ja pricam, ne o lakoci upotrebe tipa “ma daj, ne seri, otvori taj i taj port za dolazne konekcije po UDP i iskompajliraj taj i taj program sa SIP podrskom”.Dobro… ko o cemu, baba o ustipcima. Necu vise da offtopicim.
19. август 2006. у 7:55 am #46554Serijski
Учесникuh, što ne volim da se definišem … al sad …
najčešći na muzičkom repertoaru su mi :
svi reggae stilovi (roots reggae, dancehall, african reggae, ragga, dub, ska punk,…)
izvođači : Bob Marley (naravno), Sizzla, Gentleman, Dezarie, Luciano, Patrice, Alpha Blondie, Max Romeo, ….Caribbean folk
afrička muzika (African blues, plemenska muzika (:D jbg sad…))
Instrumentali (neprevaziđeni Vangelis, Enigma, era, yanni)
neki od rap i hip-hop izvođača (wu tang, Cypress Hill su ikone ovog žanra :))
clasici iz 80-tih :redface:
19. август 2006. у 11:47 am #46555Milanche
УчесникPa ovako ja slusam svasta:
Rammstein, SOAD, Deathstars, Nightwish, HIM, The Rasmus, Green Day, My Chemical Romance, Evanescence, Lordi, ne mogu vise da se setim. Slusam dosta raznih bendova, al ne mogu da podnesem narodnjake nikako!!! Ni one crnce Hip- Hop i Rap.19. август 2006. у 9:12 pm #46556miodragz
УчесникJa house,techno,soul,muziku 80s i sve pomalo
2. септембар 2006. у 8:17 pm #46557BrokeBody
УчесникSlusam sve i svasta. Ono sto mi se svidja. Sada mogu da slusam Metallicu, pa Andreu Bochelia, pa onda Beogradski sindikat na primer. Naravno, ne bih mogao da slusam bilo koju pesmu Metallice, ne mogu i ne volim da slusam bas sve numere Mozarta, ali eto, mogu sad metal, a posle klasiku. Dakle volim da slusam ono sto mi se svidja, a svidja mi se sve i svasta. Neodredjen sam sto se tice muzike koju najvise volim da slusam.
Ali veoma sam odredjen sto se tice sledeceg: Ne slusam turbo folk, narodnjake, zabavnjake, Pink + Grand produkciju (Ma sve mu to isto BREee…!
)! šund, šund, šund Pa pola “takvih” brdjana i brdjanki (estradnih umetnka jel’ ?!?
) je prvi put u zivotu videlo stepenice tek u BG-u, kad se skotrljalo sa brda. A oni koji nisu sisli sa planine su se krili po poznatim gradskim prčvarnicima jos od svoje rane mladosti, dok se nisu “popeli” cak do Grand zvezdi.
Mogu da se kladim da 70-80% Srba ne zna sta je prava, srpska narodna muzika!
A posle se cude sto nam se deca radjaju sa Seka, Matic, Trofrtaljka i sl. sindromima…?!?
Ma najozbiljnije, ponekad me stvarno frka uhvati kad vidim nas narod na TV-u kako dize ruke, pa u transss…
Ma tekstovi su im za ispiranje mozga!
2. септембар 2006. у 9:50 pm #46558kosmi
УчесникEvo jedan takav, Aiiiiiiia-Pro-Po, prrrrppp, rrppprpp…:
Indira´s MadOnion
(iliti basamak do “poljskog” WC-a)Muzika je stanje duha-Stanje duha je ponekad zevzek.
Zevzeci muziku ne čuju-Slušaju trube.
Truba nije instrument-Sprava za buđenje.
Naš se narod teško budi-Buđenje oklagijom???Arlekino il´ Popaj-Badza il´ Genije-Smrad il´ Slast.
Neverovatno, ali istinito? Peva li se?
Svakodnevni genije. Indira na Windows.
Ogg-Spanish village. I do not eat onion.
Al´ ga srm. Oseća li se.
Tvrdo, nego šta.(inspirisano veoma dugim redom na stapenicama)
2. септембар 2006. у 10:12 pm #46559dejanium
Учесник-handel, bacch, mozart…
-atheist rap, amadeus rambo, ekv, psihomodo, sunshine, eva braun, veliki prezir, partibrejkers, elorg (do 90-te), oruzijem protivu odzacara, pardon otmicara, kad zena slusa azru (mrzim azru) …
-the doors, jimi hendrix, rolling stones, u2, the cult, new order, manic street preachers, the smiths,the cure, siouxie and the banshees, pearl jam, nirvana,volim sa cujem alice in chains,
-les negresses vertes O0
-madredeus
-bob marley 😎4. септембар 2006. у 5:19 am #46560velial
УчесникOd CATHEDRAL do Himze Polovine.
I naravno
Ko je veci Lemmy ili bog? -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.