Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › mp3 download
- This topic has 11 одговора, 9 гласова, and was last updated 19 years, 2 months раније by ak-87.
-
АуторЧланци
-
12. август 2005. у 4:30 pm #5923japanУчесник
da li / kako / odakle skidate mp3?
12. август 2005. у 4:30 pm #32410NitroУчесникLimewire
12. август 2005. у 6:08 pm #32411popacУчесникKompletne MP3, koncerti ama svašta u torrent-u, samo da imam dobar internet…
Link
Link[/url]12. август 2005. у 10:40 pm #32412dejaniumУчесникsvasta moze da se zapati na tim sajtovima, u istoj su kategoriji kao xxx i warez sajtovi, sumnjivi i potencijalno su leglo malicioznih zajebancija.
doduse, verovatno ima i mp3 skladista koja su prijateljski raspolozena prema ljubiteljima muzike za dz. samo ih treba naci, od prefiksa “free” me podilazi jeza.
moje iskustvo na poslu:
u kancelariji imamo nekoliko win masina ( drzavna firma mora se), u prici ucestvuju dve A i B.
na A se non stop surfuje po mp3 skladistima i skida mp3. B se ne koristi za te stvari i svakodnevno se skenira antivirusom. jednom prilikom dok sam bio odsutan B masina (moja masina) bila je zloupotrebljena za aktivnosti skidanja mp3-a. i sutradan pri skeniranju imam sta da vidim, zapatili se virusi! vidim da ih nisam ja navukao jer se nalaze u IE history direktorijumima (ja koristim Firefox, bar to da mi ne nedostaje). pregledao sam IE history i sva mi je bilo jasno. kolegi sam svasta rekao i obecao da cu mu prikljuciti struju na stolicu ako budem video da surfuje na mojoj masini.
elem na njegovoj masini nasao sam 25 virusa, toliko o mp3 sajtovima.linux jeste bezbedniji, ali kako kaze Fox Mulder “Trust no one”.
ne, ne skidam mp3 sa interneta.
12. август 2005. у 10:55 pm #32413mtm76Учесникhttp://www.projectw.org
ti je bog i batina… filmovi, muzika… i to uglavnom direktno sa ftp-a…ps:
ja nikako ne odobravam nelegalno skidanje dotičnih… niko od nas dobronamjernih ljudi ne bi želio da uzima ‘ljeb iz usta tim sirotim umjetnicima i nanosi im tešku traumu… zamisliti samo šok Britney Spears kada skonta da zbog ilegalnog downloada mora da se zadovolji sa privatnim avionom koji nema widescreen tv, luksuzni klima uređaj ili slično… mislim, to nije humano… 😈 😆13. август 2005. у 12:13 am #32414Off-TopicУчесникPa nije valjda da slushash i to djubre, shto sad leti u poluopremljenom avionchetu??? 😕
13. август 2005. у 12:43 am #32415mtm76УчесникPa nije valjda da slushash i to djubre, shto sad leti u poluopremljenom avionchetu???
ma jok… ja to hipotetski… 😀
13. август 2005. у 2:45 am #32416japanУчесникzamisliti samo šok Britney Spears kada skonta da zbog ilegalnog downloada mora da se zadovolji sa privatnim avionom koji nema widescreen tv, luksuzni klima uređaj ili slično… mislim, to nije humano… 😈 😆
evo, ja obecavam da joj necu uskratiti zadovoljstvo widescreena… sto se mene tice, moze ceo internet da napuni svojim pesmama, ja im necu ni prici… 😉
13. август 2005. у 9:43 am #32417Off-TopicУчесникDa da, vidish to bi bio stravichan teroristichki napad na britanasku muzichku industriju (ovime me veliki bata stavlja on Black List for UK access, je li to onaj velichine tri Vimbldon igralishta, shto chitav internet usisa za par sekundi ? 🙂 i gle chuda bash je u UK), a sad vratimo se nashem paklenom planu, jel da, i koji ce biti primarni cilj tog udara, naravno kolateralna shteta, u vidu mnoshtva maloletnih zatvorenica :twisted:, jer pobogu slushale su gore pomenutu gusku sa svojih mp3 playera, a da kod kuce nisu imale originalni CD sa hologramom.
13. август 2005. у 10:47 am #32418DooleУчесникDok sam jos koristio win skidao sam mp3 pomocu limewire-a i nikada nisam zapatio ni jeden virus.Sada na linuksu skidam preko limewirea i sve je ok.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.