Početak›Форуми›Linuks›Opšte Linuks diskusije›Moj Linux & BSD Desktop!
- This topic has 174 odgovora, 26 glasova, and was last updated 15 years ranije by
popac.
-
AutorČlanci
-
17. jula 2007. u 6:14 am #57017
dejanium
Učesniketo vidis kde ko i svaki drugi.
17. jula 2007. u 9:36 am #57018foxbunny
UčesnikMozda cak i previse kao svaki drugi. :biggrin:
17. jula 2007. u 9:42 am #57019dejanium
Učesniksve je to serijska proizvodnja, na tebi je da odradis “tunning i styling” 😉
svi ocekuju nesto spektakularno, pojavi ti se radna povrsina, a ti sa stolice bup na dupe 😮 kakva radna povrsina :p
17. jula 2007. u 9:55 am #57020foxbunny
UčesnikPa naravno da ocekuju spektakl. Mene PCLOS i Suse uvek prijatno iznenade sa prelepim remixima KDEa. 🙂
Jedino sto poenta “radne” povrsine nije u toj sminki. Ali ono. Nisam ni ja imun na to.
17. jula 2007. u 10:25 am #57021dejanium
Učesniksta ti na ulici privlaci pogled, a sta odbija?
lepo privlaci pogled O0 isto je i sa radnim povrsinama.
SuSE uvek lepo odradi posao za svaki novi “album”, trenutni hit singl KDE 3.5 openSuSE 10.2 startmenu mix je stvarno nesto prijatno i funkcionalno. PCLOS je ok. u stvari za sada koristim samo te dve distribucije + austrumi .
niko nije imun na sminkanje radne povrsine, ja obicno postavljam 3D ikone i motive snega i leda.
a sada sam ostavio fabricka podesavanja 🙁sminkanje nije problem, samo da radna povrsina ne postane “doterana” kao pakistanski kamion ili autobus >:D zchira je sa svojom sustiklom na pola puta do karacija :biggrin: :biggrin: :biggrin:
ne svidjaju ti se moji gobleni >:( :p
17. jula 2007. u 10:56 am #57022zchira
Učesniknisu losi gobleni, samo nemam jos jednu kocku da ih postavim 😀 … ili bi mogo da ih okacim na skydome umesto ovog svemira O0
incae i ja sam pristalica lepog i jednostavnog (nenabudzenog) desktopa – a ovo sam stavio da vrbujem windows-drugare koji se pale na te dzidze-bidze…
17. jula 2007. u 11:09 am #57023dejanium
Učesnikskydome O0
kad vide nenabudzenu radnu povrsinu, prime se, mogu misliti kako izgledaju kad vide nabudzeno cudo. sigurno pozelene 😉
17. jula 2007. u 12:15 pm #57024zchira
Učesnikpa bude ono ‘ocu i ja ovo’ i slicno… a onda se uplase pa kazu ‘jedva sam naucio windows, a sad opet moram da ucim linux’…
al dobro, par njih sam prebaicio na linux, a jos par njih cekaju da im nabavim novu mandrivu (samo sto sam greskom skinuo 64-bitnu, pa neki otpadaju…al dobro…)ipak, baba bi se odushevila da vidi shustiklu 😀 😀 😀
17. jula 2007. u 12:18 pm #57025dukenukem_4d
UčesnikTrebamo da koristimo filozofiju duvanske industrije:
vrbujte ih dok su mladi !( tj dok nisu jos ni poceli sa windowsom)
17. jula 2007. u 1:23 pm #57026foxbunny
Učesnikzchira je sa svojom sustiklom na pola puta do karacija :biggrin: :biggrin: :biggrin:
@zcira
daj neke fotke kad stignes :biggrin:
-
AutorČlanci
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.