Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Moj Linux & BSD Desktop!
- This topic has 174 одговора, 26 гласова, and was last updated 15 years, 10 months раније by popac.
-
АуторЧланци
-
15. јул 2007. у 7:10 am #57007АнонимниГост
Malo skrenusmo sa teme – GNUStep nije tako ruzan kao Etoile! Nema potrebe za instalacijom, oba su LIVE CD. Brzi su, za razliku od AnonyimOS koji malo usporava stvari – dok sve prepravi . Mozda se iz prethodnih slicica ne vidi bas jasno ali dotichni ( AnonymOS ) sve prijavljuje kako treba, tj. pogresno, pocev od IP adrese, preko ISP do operativnog sistema ( prijavio XP umesto OpenBSD ) Nije mi dozvolio ni da se ulogujem na linuxo.net, pa sam sinoc poslao sve iz SUSE-a………………
Da je GNUStep ruzan, i MacOSX bio bi ruzan! 😎p.s. Nisam bas ljubitelj nakicenih distroa, vazno da su bezbedni i neobicni!
15. јул 2007. у 12:21 pm #57008RiSKУчесникCekaj, polako, Ljubooooo…. Sad sam se ziv pogubio.
GNU Step = graficko okruzenje + developement framework za njega
Sta je trebalo da znaci ono “GNUStep nije tako ruzan kao Etolie! … “… No nije ni mnogo bitno. 😉15. јул 2007. у 12:48 pm #57009АнонимниГостEvo, da uprostimo stvari, jedan foto i adresa. Nadam se da ce to da olaksa pojasnjenje GNUstep je derivat OpenStep-a koji je pak na neki nacin primenjen u MacOSX – onomad kada je Mac prelazio na X ( mislim da je to bilo negde oko 2000 g., nisam siguran ).
p.s.Da li si uspeo da otvoris prilog u otd formatu?
. 😎15. јул 2007. у 1:25 pm #57010RiSKУчесникE… Sad se sve slaze. Znaci GNU Step je samo developement framework (kao GTK ili Qt) a koristi WindowMaker koa window manager. Zato mi lici na WindowMaker 😀
Nego, ima na onom linku sto dade lepih stvari. Nisam ocekivao da postoji RAD za ovo cudo. Doduse, nije neki, al’ postoji 😉
‘Fala Ljubo.
15. јул 2007. у 8:29 pm #57011АнонимниГостUpravo tako!
Pored WM tu je GnuStep BioCocoa framework. Inace,Njegov default Browser “Links” otvara starne kao Pikaso kada nacrta portret!
Novi projekat, slican ovom je “Etoile” ( Ubuntu+GnuStep ) ::)16. јул 2007. у 6:46 am #57012dejaniumУчесникnema razlike izmedju radnih povrsina na razlicitim distribucijama, razliku daju sami korisnici svojim podesavanjima. postavis ikone koje su tebi lepe, pozadinu, instaliras superkarambu na primeri razne dodatke i dobijes “svoj linuks desktop”. inace ova tema je stvarno vec obradjivana.
16. јул 2007. у 9:36 am #57013dejaniumУчесникsuper ti sustikla O0
evo ti i par pozadina za radnu povrsinu ^-^
prvi je viler, vrhunski 😎16. јул 2007. у 6:42 pm #57014АнонимниГостPokusacu da posaljem izgled Desktopa GNUStep, malo sam ga nakitio.
16. јул 2007. у 8:57 pm #57015АнонимниГостNije bilo moguce iz brauzera Links – nema Javu! Sri! 🙁
16. јул 2007. у 10:23 pm #57016АнонимниГостEvo jedan lagani, NetBSD, za laku noc! Da se iskupim za malopredjasnji neuspeo pokusaj! ::)
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.