Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Хардвер › modem na mandrivi 2006
- This topic has 17 одговора, 10 гласова, and was last updated 18 years, 10 months раније by Doole.
-
АуторЧланци
-
16. јануар 2006. у 7:03 pm #38845cika_kostaУчесник
bez obzira na sve,slucajno sam naleteo na u.s. robotics externi modem koji cu sukoro da testiram,nadam se da nece biti problema….javicu *nadam se sa lin-a) za vikend da kazem sta sam uradio.
hvala svima na izgubljenom vremenu 🙂
pozzz19. јануар 2006. у 4:14 pm #38846cika_kostaУчесникi kao sto rekoh nabavio sam neki us robotics 56k faxmodem
i ponovo imam problem 😥
naime nikako ne mogu da umesto tonskog prebacim na pulsno biranje.
nasao sam u help-u da moram da promenim string stdt u stdp ako sam dobro napisao,u svakom slucaju umesto zadnjeg slova t stavio sam p i ali modem i dalje bira tonski!
da li postoji neki nacin da se prebaci na pulsno ili ne?19. јануар 2006. у 4:30 pm #38847bp21000Учесникi kao sto rekoh nabavio sam neki us robotics 56k faxmodem
i ponovo imam problem 😥
naime nikako ne mogu da umesto tonskog prebacim na pulsno biranje.
nasao sam u help-u da moram da promenim string stdt u stdp ako sam dobro napisao,u svakom slucaju umesto zadnjeg slova t stavio sam p i ali modem i dalje bira tonski!
da li postoji neki nacin da se prebaci na pulsno ili ne?Nije “stdt u stdp”, nego – ATDT u ATDP. Ovo treba promeniti u onom prgramu koji koristiš za dial up povezivanje (verovatno – kppp).
Ako to ne pomaže, probaj da staviš malo slovo p ispred borja koji pozivaš.
Na primer: p042110220Ako ni ovo ne pomogne, ja za drugo ne znam, jer sam takav modem koristio isključivo na digitalnim centralama.
19. јануар 2006. у 10:57 pm #38848cika_kostaУчесникma probao sam da ispred broja stavim p i nece….da stvar bude smesnija,na win-u iako stavim u preff da bira pulsno, on bira tonski….
da li uopste ovaj modem moze da bira pulsno?26. јануар 2006. у 11:11 pm #38849cika_kostaУчесник😀 i ne mora da bira pulsno!!!
moze telefon da bira,a modem da iskulira do pocetka “pishtanja”,i onda da radi…
uopravo sam to uradio i shljaka kao leptir!!!!Srbi su chudo….
27. јануар 2006. у 12:25 am #38850LYbУчесникIh, kad sam ja radio slicne fore (sad ja pocinjem ko Albert “during the war…” 🙂 ). Scenario: Amiga, eksterni Prolink 1414LE, zove se ETF-ov modemserver.
Naravno jedan od dva broja je uvek imao nekoliko mrtvih nodova koji zvone u beskraj, pa da ne cekas timeout u Terminusu, ti lepo slusalicu u ruke, ATD na gotovs u Terminusu, pa redial/hangup sve dok ne cujes pistanje, onda brzo enter, ATD odradi posao, ti brzo spustas slusalicu i voilla 🙂
Kasnije sam se modernizovao tako sto sam nasao neku razdrndanu “bananu” u garazi i vezao je na phone konektor na modemu, tako da je sam ATD sekao linuju “banani” 🙂27. јануар 2006. у 3:38 pm #38851BrokeBodyУчесникIh, kad sam ja radio slicne fore (sad ja pocinjem ko Albert “during the war…” 🙂 )
😉
27. јануар 2006. у 8:48 pm #38852DooleУчесникAmiga, eksterni Prolink 1414LE, zove se ETF-ov modemserver.
Naravno jedan od dva broja je uvek imao nekoliko mrtvih nodova koji zvone u beskraj, pa da ne cekas timeout u Terminusu, ti lepo slusalicu u ruke, ATD na gotovs u Terminusu, pa redial/hangup sve dok ne cujes pistanje, onda brzo enter, ATD odradi posao, ti brzo spustas slusalicu i voilla 🙂
Kasnije sam se modernizovao tako sto sam nasao neku razdrndanu “bananu” u garazi i vezao je na phone konektor na modemu, tako da je sam ATD sekao linuju “banani” 🙂 -
АуторЧланци
Форум ‘Хардвер’ је закључан за нове теме и одговоре.