Ima li neko još taj login info neka pošalje na PP pleassssssssssss :angel: Probao sam da se prijavim ali ne može,jedno dva dana sam uspeo sa loginom koji sam našao na bugmenot ali više nema….
Torrent-Damage je isto dobar, imaju odlican izbor, kod njih sam skinuo sve sezona South Park, Heroes i Battlestar Galactica , sve zajedno oko 100GB i skidam non stop 24h sedam dana u nedelji >:D
Kada sam otišao da se registrujem imao sam i šta da vidim,pa da se registruješ je toliko komplikovano da više šanse imam na lotou 😀 te brzinski test te kako se kotiram kod drugih torent sajtova te ono te ovo i još na kraju mi rekoše da budem uporan pa ako se neko smiluje da me pozove.
Kada sam otišao da se registrujem imao sam i šta da vidim,pa da se registruješ je toliko komplikovano da više šanse imam na lotou 😀 te brzinski test te kako se kotiram kod drugih torent sajtova te ono te ovo i još na kraju mi rekoše da budem uporan pa ako se neko smiluje da me pozove.
Ja sam danas uspeo da se registrujem na zamunda.net, pa pokusajte, mozda ima koje slobodno mesto, jer se isplati a i tesko se dolazi do naloga … danas mu dodje kao srecan dan, izgleda da ima visak mesta …
svaka preporuka za zamundu, kao sto rece paralizer, covek prosto batali rapid pored zamunde O0