Početak›Форуми›Linukso veb sajt›Pričaonica›Mnnoooggooo brzi torrent sajt.
- This topic has 29 odgovora, 12 glasova, and was last updated 13 years, 5 months ranije by
Punky.
-
AutorČlanci
-
2. marta 2009. u 6:30 am #10819
paralizer
Učesnikzamunda.net
Nasao sam ovaj bugarski torrent sajt, al svi torente su uzasno brzi. Sto i da sam skinuo do sada skida sa full brzinom (imam 10 Mbps) proverite, necete da zazalite. Malo je teze da se registriras posto je broj clanova ogranicen, al kada jedno uspes nece da ti bude potrebo ni rapidshare ni nista.
2. marta 2009. u 7:27 am #76306nebjak
UčesnikНе липши магарче до зелене траве
2. marta 2009. u 10:30 am #76307tomaja
Glavni majstorЧуо исто, покушао да се региструјем, али за сада не дозвољавају нове регистрације. Тја, можда касније или ако постоје неке позивнице.
linux4life
2. marta 2009. u 1:37 pm #76308paralizer
UčesnikAj, poslacu vam u tok dana user i pass na PP. cisto da se logujete i da vidite kako je brzo. Ja ga koristim skoro 3 meseca, i od tada nisam ni jedan put bio na rapidshare, sto me je i ona teme za rapidshare potsetila da vama kazem za ovaj sajt.
2. marta 2009. u 4:31 pm #76309tomaja
Glavni majstorАј, пошаљи 🙂 па да видимо.
linux4life
2. marta 2009. u 6:00 pm #76310dukenukem_4d
Učesnik@tomaja jel mogu da prijavim grešku ?
http://www.linuxo.org/forum/Smileys/smf/embarrassed.gif
http://www.linuxo.org/forum/Smileys/smf/embarassed.gif
:redface:
kad se upotrebi ovaj smajli ima jedan r viška pa ga ne prikažetakođe “::)” ne prikaže one okice
::)2. marta 2009. u 8:36 pm #76311marelli
UčesnikZnas kad cu da se prijavim —-> 😡 NIKAD :mad:! 😡
Neznam sta se stisli toliko, pa valjda im je u interesu da imaju sto vise clanova koji ce da seed-uju. 🙁
2. marta 2009. u 8:50 pm #76312tomaja
Glavni majstorZnas kad cu da se prijavim —-> 😡 NIKAD :mad:! 😡
Neznam sta se stisli toliko, pa valjda im je u interesu da imaju sto vise clanova koji ce da seed-uju. 🙁
Problem је mоžda u opterećenju servera, osim ukoliko nema drugog razloga. Iz istog razloga i mnogi drugi torrent sajtovi imaju limitiran broj korisnika.
linux4life
2. marta 2009. u 9:03 pm #76313marelli
UčesnikMa da nisu samo od onih PRIVATE, ne pustaju nikoga kome je protok ispod nekog, njihovog, odredjenog limita! Pa niko ne moze ni da prigviri!
3. marta 2009. u 5:01 am #76314paralizer
UčesnikMa mozes da se prijavis, najverojatnije oko pocetku meseca, jer valjda taka prazne bazu i birse korisnike koje nisu odredeno vreme koristili njihove naloge. Inace kolkiko sam mogao da svatim ceo taj download ide tako brzo jer su fajlove iz torenta prikacene na njihove servere, tako da i ako seed-eri ne daju veliki upload server te ne ogranicuje.
Znam da je malo nervozno dok se ne registriras, al posle verujte mi da se isplati.
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.