Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Mnnoooggooo brzi torrent sajt.
- This topic has 29 одговора, 12 гласова, and was last updated 14 years, 9 months раније by Punky.
-
АуторЧланци
-
2. март 2009. у 6:30 am #10819paralizerУчесник
zamunda.net
Nasao sam ovaj bugarski torrent sajt, al svi torente su uzasno brzi. Sto i da sam skinuo do sada skida sa full brzinom (imam 10 Mbps) proverite, necete da zazalite. Malo je teze da se registriras posto je broj clanova ogranicen, al kada jedno uspes nece da ti bude potrebo ni rapidshare ni nista.
2. март 2009. у 7:27 am #76306nebjakУчесникНе липши магарче до зелене траве
2. март 2009. у 10:30 am #76307tomajaГлавни мајсторЧуо исто, покушао да се региструјем, али за сада не дозвољавају нове регистрације. Тја, можда касније или ако постоје неке позивнице.
linux4life
2. март 2009. у 1:37 pm #76308paralizerУчесникAj, poslacu vam u tok dana user i pass na PP. cisto da se logujete i da vidite kako je brzo. Ja ga koristim skoro 3 meseca, i od tada nisam ni jedan put bio na rapidshare, sto me je i ona teme za rapidshare potsetila da vama kazem za ovaj sajt.
2. март 2009. у 4:31 pm #76309tomajaГлавни мајсторАј, пошаљи 🙂 па да видимо.
linux4life
2. март 2009. у 6:00 pm #76310dukenukem_4dУчесник@tomaja jel mogu da prijavim grešku ?
http://www.linuxo.org/forum/Smileys/smf/embarrassed.gif
http://www.linuxo.org/forum/Smileys/smf/embarassed.gif
:redface:
kad se upotrebi ovaj smajli ima jedan r viška pa ga ne prikažetakođe “::)” ne prikaže one okice
::)2. март 2009. у 8:36 pm #76311marelliУчесникZnas kad cu da se prijavim —-> 😡 NIKAD :mad:! 😡
Neznam sta se stisli toliko, pa valjda im je u interesu da imaju sto vise clanova koji ce da seed-uju. 🙁
2. март 2009. у 8:50 pm #76312tomajaГлавни мајсторZnas kad cu da se prijavim —-> 😡 NIKAD :mad:! 😡
Neznam sta se stisli toliko, pa valjda im je u interesu da imaju sto vise clanova koji ce da seed-uju. 🙁
Problem је mоžda u opterećenju servera, osim ukoliko nema drugog razloga. Iz istog razloga i mnogi drugi torrent sajtovi imaju limitiran broj korisnika.
linux4life
2. март 2009. у 9:03 pm #76313marelliУчесникMa da nisu samo od onih PRIVATE, ne pustaju nikoga kome je protok ispod nekog, njihovog, odredjenog limita! Pa niko ne moze ni da prigviri!
3. март 2009. у 5:01 am #76314paralizerУчесникMa mozes da se prijavis, najverojatnije oko pocetku meseca, jer valjda taka prazne bazu i birse korisnike koje nisu odredeno vreme koristili njihove naloge. Inace kolkiko sam mogao da svatim ceo taj download ide tako brzo jer su fajlove iz torenta prikacene na njihove servere, tako da i ako seed-eri ne daju veliki upload server te ne ogranicuje.
Znam da je malo nervozno dok se ne registriras, al posle verujte mi da se isplati.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.