Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Maturski
- This topic has 18 одговора, 9 гласова, and was last updated 18 years, 10 months раније by maddox.
-
АуторЧланци
-
4. фебруар 2006. у 12:41 pm #39872BrokeBodyУчесник
Off-Topic
Ehh… Blago vama… 🙂 Pa ja sam konstantno (ponekad uz pomoc profeskorke koja mi je predavla Osnove Konstruisanja) 6 meseci radio maturski. Reduktor!!! Pa zayebavao sam se samo sa proracunima 4, 5 meseci, a posle… Crtaj na A0… 😯
Jaoj!
🙄
4. фебруар 2006. у 2:08 pm #39873Red_ZmajaУчесникPa lako je vama da se zayebavate a ja sam mora da radim maturski iz Fizke i to jedini dok su drugi kupili ono sto je lakse
A sto se tice onog unapredjivanja ako sam napravio gresku sto se tice gramatike sta treba me odma na linc vi to kao nikad niste uradilii…a ako koga zanima kako baratam s gramatikom moze da kupi knjigu iz tehnickog crtanja moj rad…zamislite ima i texta pa vidite kako baratam gramatikom..stvarno nekad mi idu na qrac likovi koji traze trunku u yayetu..4. фебруар 2006. у 2:37 pm #39874DooleУчесник[b]Off-Topic[/b]
Ehh… Blago vama… 🙂 Pa ja sam konstantno (ponekad uz pomoc profeskorke koja mi je predavla Osnove Konstruisanja) 6 meseci radio maturski. Reduktor!!! Pa zayebavao sam se samo sa proracunima 4, 5 meseci, a posle… Crtaj na A0… 😯
Jaoj!
🙄
Ja sam radeo u trecoj godini jednostepeni reduktor sa kosim zupcima i imao sam samo 2 meseca za proracun,3D model i dokumentaciju pa sad vidi…..
4. фебруар 2006. у 3:34 pm #39875BrokeBodyУчесникHA! Ovaj reduktor je bio za maturski covece! Pa u trecoj i cetrvrtoj godini na svaka 2 meseca dobijem neki novi reduktor na vezbama (ili neki alat) pa ti vidi sad…
🙄
5. фебруар 2006. у 10:49 am #39876DooleУчесникHA! Ovaj reduktor je bio za maturski covece!
🙄Kada uradis jedan reduktor svi ostali reduktori sto radis se svode na isto.Moguce su samo manje izmene.Neznam zasto je toliko bitno da li je bio za maturski ili ne.
5. фебруар 2006. у 11:10 am #39877BrokeBodyУчесникOvaj je bio ekstra zayeban… Uhh kad se samo setim kol’ko nas je yebala sa tim poslednjim reduktorom. Nasla neke staaare maturske, koji su pre bili mnogo tezi i to nam dala. Glavni problem je bio u tome sto pored preporucenih literatura dodjem do obrasca, ali greska cesto nije u dozvoljenim granicama, a dobro se odradilo, i zbog toga ekstra cimanja sa nekim obrascima koji nam nisu bili poznati. 😯 Vecinu tih nam je ona pronasla… 👿
5. фебруар 2006. у 12:23 pm #39878debelizmajУчесникEvo i ja da se pridruzim, ja sam imao za maturski Odredjeni integral, razmisljao sam ,kao , idem na matematicki faks pa nece da mi skodi, ali zeznuo sam se, crko sam dok sam ono iskucao, pa jos mi je za svaki problem trebao primer koji sam rucno kucao….bljak glupi odredjeni interal, umesto da sam uzeo geografiju, istoriju…nesto pametno, ja se zaleteo za matish…
Nego sta fali arhitekturi linux jezgra, imas gomilu toga na netu, skines prevedes bitno, samo osnovno, otprilike je maturski samo formalnost, i naucis nesto jako lepo,
sta ces lepse od arh.linux jezgra i posle ides po forumima i pravis se pametan 🙂5. фебруар 2006. у 12:45 pm #39879cУчесникNe znam, videcu jos, ali cisto sumljam. Ne bih za dzabe da se cimam oko toga kad mogu da napisem dvd uredjaj cita dvd-jeve, i da dobijem 5
6. фебруар 2006. у 12:07 pm #39880maddoxУчесникPa što si se u tom slučaju zaletao na Linux? Nemam pojma da li planiraš da studiraš, ali vreme provedeno u pisanju rada, možeš pametno potrošiti na spremanje prijemnog. Lično sam se zaluđivao pisanjem jakog rada, što možeš i pročitati ovde, ali sam digao ruke uvidevši da je to traćenje mog dragocenog vremena, tako da ti je moj prijateljski predlog, da napišeš ovo o DVD uređajima.
Normalno, malo ga proširi 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.