Obavestavam sve clanove ovog foruma/sajta da cu uskoro poceti sa pisanjem maturskog na temu Linux-operativnog sistema u celini i molim za pomoc oko nabavljnja dokumentacije i sl. Svi predlozi su vise nego dobrodosli. Unapred hvala! 😳 😉
Ja svu dokumentaciju nalazim na netu, tj. googlam. Mozes koristiti i wikipediju, ona ima neke korisne informacije ali i linkove ka stranama koje ti mogu vise reci o toj temi
Tako se ja snalazim
Poz i srecno 🙂
Ljudi u koje skole vi idete pa mozete da birate te teme za maturski.Pitam cisto jer i ja treba da spremam maturski uskoro.Samo sto su kod mene predmeti katastrofa.
Pogledaj, u zaglavlju home stranice pise HOWTO(sr). Tu imas vise nego dovoljno za diplomski, a mislim da imas i jedan diplomski neke curice iz N.Pazara. (Bilo je to davno, sada je mozdda i tetka).
Pa onda možeš i na klingonskom da ga napišeš. A možda ne moraš ni da se patiš da ga uopšte uradiš ako ti već toliko nije bitno kakvog će kvaliteta biti bilo šta čega se prihvatiš… 😳 Valjda treba težiti unapređenju, i sebe i sveta okolo, a ne dekadenciji i lenjosti.
E jebiga, kao ponudjena tema za maturski mi je dosla arhitektura Linux jezgra, tako da nista od manurskog vezanog za linux, posto o ovome neam pojma… Znaci bice standard:DVD,PC HARDVER,STAMPACI……….. 🙄