Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Mandriva › Софтвер › Mandriva Powerpack 2007 & licenciranje
- This topic has 29 одговора, 12 гласова, and was last updated 17 years, 12 months раније by DeeMon.
-
АуторЧланци
-
14. октобар 2006. у 9:34 am #48419laikexpertУчесник
Hvala na pomoci brale
Probao sam tvoju soluciju.
Uvek, dakle postoji nacin, da se pomogne ljudima.Lako se medjutim
covjek navikne na stvari, kao npr. Synaptic 🙂
Klik, klik i gotovo.Vezano za
Mandriva 2007 PowerPack=Ako neko ima krajnje rjesenje(neka ga podeli sa nama)
Mislim na registraciju,
ko ima rjesenje, neka ga dostavi Privatnom Porukom meni ili neka nam da neki link ili slicno.
Znam da mnogo ljudi zeljno iscekuje to.
O0
LongLiveLinux14. октобар 2006. у 10:33 am #48420MoneoУчесникVidim ljudi su zadovoljni novom Mandrivom 🙂
Cool….
Mada ja ipak licno ne bi vise da se pateljam sa tim,jer nisam imao bas lepa iskustva za verzijom 10.0 Powerpack…..
Distro koji moze da napravi veliki bum je naredna verzija SuSE-a-u verziji 10.1 je sve radilo perfektno sem package managera Zen koji je brljao i koji treba da se patach-uje da bi se dobio upotrebljiv sistem-ako te greske budu(a bice otklonjene) u narednoj verziji-ocekuje nas odlican distro…..14. октобар 2006. у 12:35 pm #48421braleУчесникVezano za
Mandriva 2007 PowerPack=Ako neko ima krajnje rjesenje(neka ga podeli sa nama)
[b]Mislim na registraciju[/b],
ko ima rjesenje, neka ga dostavi Privatnom Porukom meni ili neka nam da neki link ili slicno.
Znam da mnogo ljudi zeljno iscekuje to.
O0
LongLiveLinuxTo što ti želiš je ružna navika koju si poneo korišćenjem drugih operativnih sistema, gde se sve koštalo a koristilo se bez nadoknade unazad 10 i više godina.
15. октобар 2006. у 9:43 am #48422MoneoУчесникSta znam,zato sam ja batalio Mandrake/Mandrivu
Sve je super ali samo prva dva dana-posle se covek razocara,kada naleti na gomilu bug-ova(vise bi rekao nedoradjenosti)cim malo vise krene da eksploatise sistem….
U prinicpu meni nije bitno koliko je distro saren i na kraju krajeva koliko je user-friendly(kada se jednom namesti sve,namesteno je),najbitnije mi je da radi stabilno prilikom duzeg koriscenja i da je brz-Debian i Slackware mi pruzaju sve to….15. октобар 2006. у 10:01 am #48423crveni1УчесникPa ako baš neko želi da ostane veran mandrivi, a opet da sve to funkiconiše kako valja mislim da je jako, ali jako super rešenje PCLinuxOS!!! Posle jako dugo vremena sam našao sistem koji čak i kada sam stavio nešto drugo sam odmah poželeo da mu se vratim i sada je moj računar pod njim…
15. октобар 2006. у 5:33 pm #48424miodragzУчесникJa sam se posle Mandriva2007 par dana vratio na PCLinuxOS zakon je sve radi kako treba mozda instaliram 2007 kad isprave bagove
18. октобар 2006. у 9:34 am #48425miodragzУчесникZa sve one koji zele da instaliraju novu Mandriva2007 a imaju 64 bitne procesore najbolje je resenje da instaliraju 32 bitnu verziju. Na 64 bitnoj verziji ne rade sve aplikacije
19. октобар 2006. у 10:14 pm #48426ljuba-trebotinУчесникInstalirao sam Mandrivu 2007 (32bit), ali me muče dva problema.
1. Koji modem za dialup može da radi (ako je neko isprobao)?
2. U toku rada dobijam poruku
*Kwrited – Sluša na uredjaju /dev/pts/o#Message from syslogd@localhost at Fri Oct 20 01:05:15 2006 …
localhost kernel: Disabling IRQ #11*Šta to znači?
20. октобар 2006. у 10:22 am #48427MarasУчесникResio sam problem sa podizanjem Mandrive 2007.
Proradila mi je i mrezna kartica
Pri instalciji treba da se iskluci mrezna karta u biosu i da se inastalira sa kernel parametrima noapic nolapic.
Posle instalacije i prvog podizanja, se podesi mrezna kartica i mreza funkcionise.
Sistem se podize bez problema.20. октобар 2006. у 10:34 am #48428DeeMonУчесникO0 :biggrin:
-
АуторЧланци
Форум ‘Софтвер’ је закључан за нове теме и одговоре.