Instalirao sam ga i sve lepo radi
1. Imam Intel 537 EP na Mdk 9.2 sam kompajlirao kernel skinuo driver i sve je ok
2.Jel moram sada da kompajliram kernel ili da cekam verziju driajvera za 2.6 kernela ako je ta verzija
3.HP LaserJet 1000w kako da podesim
4. Skener mi sam nasao to je OK
5.Imam Asus A7V8X i integrisanu muzicku nista se necuje kao i na svim MDK verzijama
To bi bilo to ako bi neko mogao da mi pomogne ili da me uputi sta da radim. Hvala!!!
Dali je iko kompajlirao driver 536 ep 462 za Intel modem koristeci kernel source 2.6.3 u ML 10.? Za taj driver na Intelovom sajtu se kaze da ne radi sa kernelima pre 2.4. ali ne kaze da ne radi sa 2.6.3.. Prilikom kompajliranja posle izvesnog dela posla prijavljuje error no.2. a on znaci no driver.. Moj raniji driver 536 ep 460 (sa ML9.32.)kernel 2.6.3. ne tretita. Hvala na svakoj sugetiji.
Koliko znam, trenutno jedino Mandrake distribucija ima stabilnu verziju zasnovanu na 2.6 jezgru. To je i razlog zasto drajveri kasne, kada izadje jos koja distribucija (npr. SuSe i Fedora) sa 2.6 jezgrom pojavice se.
Nevezano za druge distribucije, drajveri za 2.6 kernele ce se sigurno pojaviti najkasnije za par meseci…