Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Malo statistike za linuxo.org
- This topic has 147 одговора, 28 гласова, and was last updated 18 years, 4 months раније by
GoranSTX.
-
АуторЧланци
-
12. јун 2007. у 6:06 pm #55551
tomaja
Главни мајсторJa ne vidim nista kod nikog
😡 😡 😡 😡Коју графичку тему користиш за форум ? (јербо сам за сад подесио само Saf-Multicolor тему)
linux4life
12. јун 2007. у 6:32 pm #55552Guster
УчесникSad kao Debian pa kao wine pa kao preko toga IE… ma daj…. lepo kazi da koristis 98-icu i sve ti je oprosteno
Сад ћеш да ме наљутиш, па ћу као задрти Србин заинат све да постујем са XP-а. Ти ћеш мене да прозиваш за 98-мицу! Е, не може!
Без за***анције, јесте оно што сам написао, али кад евоцирам успомене из своје вишегодишње win фазе развоја, долазим до закључка да је 98 најбољи и најстабилнији ОС који је чика Бил направио. Са њим сам имао најмање проблема, а користио сам 95, 98, Millenium и XP.
Ово је са Ubuntu-а и SeaMonkey 1.1.2
P.S.
Претходни пут регистровао Ubuntu, а сад само Linux.12. јун 2007. у 8:00 pm #55553MladenIsakovic
Учесникдолазим до закључка да је 98 најбољи и најстабилнији ОС који је чика Бил направио.
Jel’ se ti ovo zajebavaš, ili ozbiljno misliš? ???
12. јун 2007. у 8:19 pm #55554Guster
УчесникСтварно мислим да је Гњидоуз 98 најбољи од свих Гњидоуза. Нисам мислио на друге оперативне системе, ако сам погрешно схваћен.
12. јун 2007. у 9:04 pm #55555MilosC
УчесникИнтересантно је да Konqueror може да се представља на разне начине…
12. јун 2007. у 9:07 pm #55556MilosC
УчесникАли баш на разне начине. 😀
12. јун 2007. у 10:52 pm #55557MladenIsakovic
УчесникСтварно мислим да је Гњидоуз 98 најбољи од свих Гњидоуза.
Ne znam šta da kažem na ovo, al’ iskreno 🙂 🙂 Možda si i u pravu 😉
13. јун 2007. у 3:44 am #55558crveni1
УчесникNe znam na čemu bazirate da je 98 bila najbolja do sada, jer ako ćemo samo po problemima, onda možda i jeste, mada iskreno ja nikada ni sa XPom nisam imao nekih velikih problema, a sada i vista mi se dobro ponaša. Ako će mo po sigurnosti, 98 je smešno šuplja. Možeš d ajoj radiš šta god hoćeš, ajd što ti nego i svi drugi. Ne znam. Generalno izbegavam Windows kada ne moram da ga koristim, ali to baš ne mogu uvek jer mi malte ne čitava firma radi pod windowsima…
13. јун 2007. у 5:57 am #55559velial
Учесник@tomaja
prebacio sam temu sad je sve OK, koristio sam onu prvu plavu (default).a sto se tice winXP koliko sam primetio trazi mnogo memorije, mislim stvarno trazi mnogo memorije da bi radio. Dok sam imao 512MB rama znao je da se zapuca, alt+tab nisam mogao da uradim iz svih igrica i slicne stvari. Sada na 2GB radi skoro kao fedora nije mi se nijedamput zapucao alt+tab radi bez problema i sl. Poucen ovim iskustvom mogu da zamislim koliko stvarno visti treba memorije da bi radila ko svet.
Jedini problem je sto se XP gubi sa AGP aperture kada ima mnogo memorije. 3D Grafika ume da brljavi najstrasnije. Izduzuju se poligoni cak i kod slabozahtevnih programa kao sto je “google earth”. Izgleda da ima problema sa adresiranjem velike radne memorije i graficke memorije.13. јун 2007. у 11:01 am #55560Moneo
УчесникSlazem se velialom
Da bi XP radio kao treba potrebno je 1GB RAM-a za optimalni uzitak
Tuzno,ali istinito :-
Kod sebe sam se uverio kada sam na 512MB dodao jos toliko 😉
E sad sto se Viste tice-da se ne lazemo bice potrebno bar 2GB RAM-a pogotovu kada se pojave DX 10 igre i kada izadju popularne komercijalne aplikacije bas u verziji za nju
Eto vec za XP dolaze igre kojima za optimum treba 2GB RAM-a(Stalker npr)
Mogu samo misliti koliko ce im memorije trebati na Visti 😀
Sto se tice 98-mice ja sam dobio taj OS uz moj prvi kompjuter daleke 2001 godine
Radila je skroz OK,oko godinu dana kada je pao format-nisam koristio registry tweakere i ostale alate pa se u prvih par uzbudljivh nedelja koriscenja kompjutera skupilo dosta djubreta od install/reinstall-a 😀
Dakle pricam o Win 98 first edition-SE je krs kakvog nema,a slicno stoji i sa Win ME(najveci promasaj MS-a) -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.