@Стефан mudro zboris starce 🙂
Ne bi bilo lose ni ici po skolama,treba nam jedan laptop (koji ja naravno jos uvek nemam,a vec planiram pola godine da ga kupim …),mislim da je od velike vaznosti reklamiranje OSS-a,da bi ljudi saznali sta je OSS,i sama sustina postojanja OSS,ljudima kad kazes to nije slobodan software,oni kazu “ma boli me uvo”,oni neshvataju da ce kad tad (a to je bojim se u skorijem vremenu) zakucati M$ na vrata da pita ,imate li legalan software,ljudi neveruju da ce morati da daju po 500 jevrica za je*eni office,iz tog razloga treba ici na popularizaciju i upoznavanje populacije s OSS i GNU/Linux
ja sam inace mislio da se ta skola odrzava kao za neke grupe,al vidim sad,sto da ne i po skolama,mada opet pitanje koliko ce zanimati sloboda nekog iz 7 ili 8 razreda osnovne,kad oni samo misle o zenama.i igricama.
uglavnom ono sto je najbitnije,ima nas koji bi ucestvovali u tome
btw ja cak imam u glavi i lepljenje plakata, extra mi je ona stvar sto je uradioBG sindikat,po celom gradu,polepili plakate s parolama, ni levo ni desno, ostni cist u glavi i slicno,bas me zanima koliko kostaju ti plakati