Почетак › Форуми › Линуксо као НВО (Удружење грађана) › Mala skolica…..
- This topic has 11 одговора, 3 гласа, and was last updated 17 years, 6 months раније by zeenmc.
-
АуторЧланци
-
19. фебруар 2007. у 3:38 pm #8368zeenmcУчесник
Stvar je vise nego jednostavna,u okviru udruzenja organizovati skolicu OS software-a,na forumu,a i u samom udruzenju,sigurno nas ima mnogo koji znaju neke oblasti,na nekom visem nivou,skola bi se mogla odrzavati jedan dan mesecno,naravno sve za DZ,mislim da ne bi bio organizovati sve to,al me brine prostor gde bi se to sve organizovalo
sta kazete?
19. фебруар 2007. у 3:58 pm #52529tomajaГлавни мајсторKazem da, ajde, daj(te) predloge za odredjene aplikacije illi grupe aplikacija. Takodje, ukoliko neko zeli da kirera predavanja ili ih vec ima, neka se javi.
linux4life
19. фебруар 2007. у 4:43 pm #52530zeenmcУчесникtomo sta jel bi mogli da uzmemo prostor u domu omladine ?
sto se tice aplikacija. GIMP,osnove Linuxa,uglavnom koriscenje aplikacija koje su zanimljive win korisnicima (xmms,mplayer i slicno)
a sto da ne i programiranje,naravno meni najblize php i mysql,mada bih to vec hteo da bude komercijalnije,tj da ide u kasu udruzenja,pa ako bog da,skupimo dovoljno novca za plakate ili slicno
eh za dlaku da zaboravim Openoffice 🙂
19. фебруар 2007. у 4:56 pm #52531BrokeBodyУчесникImam ideje za predavanja sa propratnim prezentacijama u OOo Impress-u, ali ne znam baš i koliko imam vremena. :- Mada, možda iznenada i banem sa nečim :), ali ipak ne računajte na mene.
19. фебруар 2007. у 6:07 pm #52532tomajaГлавни мајсторVerovatno cemo moci da racunamo na neke termine u Domu Omladine ali to vec moramo da dogovorimo. U svakom slucaju moramo imati jasnu viziju sta i na koji nacin treba da prezentujemo
linux4life
20. фебруар 2007. у 10:31 am #52533zeenmcУчесник@Stefane .reci svoju ideju,pa cemo je mi uobliciti,i upakovati 🙂
20. фебруар 2007. у 6:06 pm #52534BrokeBodyУчесник@Stefane .reci svoju ideju,pa cemo je mi uobliciti,i upakovati 🙂
Tema: “Edubuntu u školama i dečijim sobama”. U stvari, ne bi to bila samo tema za tu “Malu školicu” ili kako već, već sam planirao i da pokrenem projekat pod tim nazivom. Projekat neće biti tehničke prirode, već društvene. Članovi projekta će, verovatno često, morati da imaju “takt sa publikom”. Treba ići i do opštine bla bla bla… Ali počeo sam da idem u offtopic… Ma znate šta. Nemojte ništa da spominjete u toj školici u vezi ovoga, niti bilo šta tu da oblikujete dok zvanično ne krene projekat. 🙂 Ako neko započne ovakav ili sličan projekat pre mene, i ako budem video da taj projekat vodi otprilike ka onome što sam ja zamislio, onda ću se prključiti, a ako ne, onda ću pokrenuti svoj. Svakome ko se bude priključio projektu, biće ponuđeni zadaci koje će moći da radi, pa će odabrati makar jedan. 🙂 Ovo sam inače mnogo kasnije planirao da najavim, al’ slučajno se namestilo ovako :), i izvinjavam se što sam, opet slučajno :), iskoristio ovu temu za to. Kada dođe vreme, otvoriću posebnu temu za to, a do tada, dajte ideje za ovu školicu. 🙂
20. фебруар 2007. у 7:28 pm #52535zeenmcУчесникajd ljudi dajte predloge,bas se malo ljudi oglasilo
20. фебруар 2007. у 7:34 pm #52536BrokeBodyУчесникPa u stvari, samo si se ti oglasio, ali si samo izneo prvobitnu ideju. Još uvek nije bilo predloga, tako da se u stvari još niko nije ni oglasio. 🙂
20. фебруар 2007. у 8:13 pm #52537tomajaГлавни мајсторPa koliko ja vidim najbolje šanse su da brzo pipremimo predavanja za: OpenOffice.org, QCad, sam GNU/Linux sistem, odnosno Gnome i KDE grafička okruženja.
linux4life
-
АуторЧланци
Форум ‘Линуксо као НВО (Удружење грађана)’ је закључан за нове теме и одговоре.