Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › LUG-ovi u Srbiji
- This topic has 20 одговора, 10 гласова, and was last updated 16 years, 6 months раније by Gorankx.
-
АуторЧланци
-
8. април 2008. у 8:05 am #68890АнонимниГост
Naravno treba da ima neke realne aktivnosti. Sto kazenegovan InstallDay, predavanja, a ne samo okupljanje kao tu smo dobro smo i nasi kompjuteri su dobro, aj sad ispijte pivo i svako svojoj kuci.
Al kad niko iz BG-a nece da pokrene takvu temu, mislim mozda i oce ali sam ne moze, ja bih pomogao svakom ko bi hteo tako nesto da organizuje. Naslo bi se i nesto starog hw-a cisto ako se npr. pribave kakve prostorije da ima na cemu da se to prakticno pojasni, a uvek ima i neko sa laptopom tako da se i tu moze nesto probati. Ali izgleda da su svi zauzeti ili ih toliko ne interesuje dobrovoljni rad.
O08. април 2008. у 10:22 am #68891nebjakУчесникRazmišljam se, u zadnjih par sedmica, da aktiviram ono par korisnika linuxa u Loznici koje poznajem u LUG. Zanimaju me vaša iskustva i saveti i generalno kako funkcionišu udruženja korisnika linuxa u Srbiji?
Nemam neke velike planove za početak, možda sedmična sastajanja i razmena iskustva na temu linuxa i uopšte OSS-a. Jesu forumi zgodno mesto za učenje i druženje, ali ništa ne može da zameni lični kontakt.
Šta mislite?
Sa srecom “zemo”, mada pitanje je kako ce to ici u LO?
8. април 2008. у 4:26 pm #68892GoranSTXУчесникSa srecom “zemo”, mada pitanje je kako ce to ici u LO?
Zasad je sve još uvek u teoriji, a ako zaživi, nemam neka preterana očekivanja…
Ja sam to više zamislio kao mogućnost da se osobe koje imaju slična interesovanja okupe i razmene mišljenja. Priznaj da bi i tebi bilo drago da, kad si u LO, možeš da svratiš na jedno takvo okupljanje?
A kad smo već na okupu, možda se izrodi i neka ideja koju vredi realizovati…9. април 2008. у 7:26 am #68893marelliУчесникDobra ti je ovo ideja,jel vas u Loznici ima dosta? O0
9. април 2008. у 4:11 pm #68894GoranSTXУчесникPa, ja sam u redovnom kontaktu sa recimo 5 ljudi koji redovno i aktivno koriste linux. Po čuvenju znam da ih ima još, a kad bi se lepo organizovali sigurno bi privukli i ljude iz okolnih mesta (npr. Republika Srpska nam je “prekoputa”, ali je ne znam kakva je linux scena u, recimo, Zvorniku ili Bjeljini).
9. април 2008. у 4:18 pm #68895racaУчесникPa, ja sam u redovnom kontaktu sa recimo 5 ljudi koji redovno i aktivno koriste linux. Po čuvenju znam da ih ima još, a kad bi se lepo organizovali sigurno bi privukli i ljude iz okolnih mesta (npr. Republika Srpska nam je “prekoputa”, ali je ne znam kakva je linux scena u, recimo, Zvorniku ili Bjeljini).
Pa eto, ima vas više nego u Beogradu :biggrin:
9. април 2008. у 9:30 pm #68896BRANKKOМодераторMozda navrate i gosti iz BGa 🙂
9. април 2008. у 11:06 pm #68897nebjakУчесникSrecno prijatelju, racunaj na moju pomoc ako ti sta zatreba (naravno, ako sam u mogucnosti). Naravno da bi mi bilo drago!
10. април 2008. у 6:41 am #68898GoranSTXУчесникGosti i pomoć uvek dobrodošli 🙂
Počeću neke preliminarne razgovore sa ekipom ljudi koju znam da napravimo neki probni skup pa da vidimo kako će ići. Trebalo bi čuti i njihova mišljenja i predloge…
12. април 2008. у 5:45 pm #68899DobroslaVУчесникNije loše,podržavam 🙂 :D.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.