Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › LUG-ovi u Srbiji
- This topic has 20 одговора, 10 гласова, and was last updated 16 years, 6 months раније by Gorankx.
-
АуторЧланци
-
7. април 2008. у 4:45 pm #9982GoranSTXУчесник
Razmišljam se, u zadnjih par sedmica, da aktiviram ono par korisnika linuxa u Loznici koje poznajem u LUG. Zanimaju me vaša iskustva i saveti i generalno kako funkcionišu udruženja korisnika linuxa u Srbiji?
Nemam neke velike planove za početak, možda sedmična sastajanja i razmena iskustva na temu linuxa i uopšte OSS-a. Jesu forumi zgodno mesto za učenje i druženje, ali ništa ne može da zameni lični kontakt.
Šta mislite?
7. април 2008. у 8:19 pm #68881negovanУчесникPogledaj na http://www.ns-linux.org radimo vec nekoliko godina i dobro nam ide zasad.
7. април 2008. у 8:24 pm #68882GoranSTXУчесникNaravno, LUGoNS je svetao primer i uzor, samo tako nastavite!
7. април 2008. у 8:56 pm #68883racaУчесникNaravno, LUGoNS je svetao primer i uzor, samo tako nastavite!
Velika je šteta što glavni grad nema aktivniji LuG, ne znam zašto je to tako? Možda se neko javi da pojasni.
7. април 2008. у 9:00 pm #68884negovanУчесникNeznam sta se desava u BGD al izgleda da su neki digli ruke od linux-a i LUG-a.:(
7. април 2008. у 9:05 pm #68885АнонимниГостJa ovo za LUGBG ne mogu da pojasnim, Ali ako ima zainteresovanih dajte da se dogovorimo i ja sam za to. Sto se tice LUGoNS-a svaka im cast. da bar u BG-u imao trecinu toga bilo bi dobro za pocetak.
Pozdrav7. април 2008. у 10:28 pm #68886RiSKУчесникJa sam pokusavao sa jos par drugara da skupim nesto ljudi u Nisu.
I nikako da nadjemo malo veci broj ljudi da se skupe.Mada, josuvek nisam skroz odustao. Ostalo je elana u tragovima 😉
8. април 2008. у 1:06 am #68887dukenukem_4dУчесникМи нишлије мераклије ,не можемо без ракије .
😀 😀 😀8. април 2008. у 6:32 am #68888GoranSTXУчесникPa onda svako po flašu radže i jedan distro pod ruku, pa na okupljanje…
Nego, ni ja ne očekujem sada bataljone ljudi kako hrle da se sastanu u Loznici zbog linuxa, ali ako nas par počne redovno održavati okupljanja vremenom se možda broj poveća…
8. април 2008. у 7:12 am #68889negovanУчесникLUG ce da radi ako su clanovi aktivni i imaju aktivnosti tipa linux install day, predavanja na temu linux-unix itd. Sve ostalo je manje vise neprivlacno ljudima koji se prvi put srecu sa linux-om.
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.