Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › Linuxo Klub
- This topic has 27 одговора, 9 гласова, and was last updated 21 years, 3 months раније by
sifumarko.
-
АуторЧланци
-
16. април 2005. у 4:48 pm #26702
tomaja
Главни мајсторPorucio sam 3 cda mislim u prosli petak a pare sam uplatio na ziro racun u ponedeljak.Kada ce odprilike da mi stignu cdovi
S obzirom da ste poruku sa obavestenjem o uplati poslali tek nedavno diskovi su vam odmah upuceni i nadam se da cete ih dobiti u ponedeljak.
linux4life
17. април 2005. у 12:08 pm #26703sifumarko
УчесникDva pitanja:
1. Sta se desava ako na priemr narucim nesto, pa ne uplatim (vidi posle 2), a u medjuvremenu smislim da narucim nesto drugo. Je li u redu da samo narucim to drugo i uplatim to drugo ne obaziruci se na prethodnu narudzbinu?
2. Kad sam pokusao da uplatim koristio sam obrzac “NALOG ZA UPLATU” u ekspozituri Delta Banke na pravnom fakultetu. Nije uspelo jer mi je sluzbenica trazila da napisem i koji je model uplate (rubrika na vrhu – uzgred sve vreme je pokusavala da uplati Vector Linxu umesto Tomisalvu posto je pobrkala rubrike). Naravno nisam znao sta da joj dam kao model uplate pa nisam ni uplatio (tad sam prijavljivao ispit pa je bila guzva iza mene pa nisam hteo da se svadjam sa njom).
Dakle, da li je to taj obrazac? Ako nije problem mozda ne bi bilo lose da neko stavi sliku te uplatnice (popunjenu 😉 ).Pozdrav.
17. април 2005. у 4:35 pm #26704Hans
УчесникS obzirom da ste poruku sa obavestenjem o uplati poslali tek nedavno diskovi su vam odmah upuceni i nadam se da cete ih dobiti u ponedeljak.
Ok zaboravio sam da vam posaljem mail
Pozdrav Hans
18. април 2005. у 6:53 am #26705sifumarko
УчесникOK, video sam obavestenje vezano za placanje preko ziro racuna (do 31.5.2005. nista) tako da sam narucio pouzecem (ukupno 3 diska). Ko da ceka juni … 🙄
Nadam se da ce sada biti ok.
Da li treba poslati obavestenje na mail ili je kod pouzeca dovoljno samo naruciti na sajtu?
18. април 2005. у 7:19 am #26706tomaja
Главни мајсторOK, video sam obavestenje vezano za placanje preko ziro racuna (do 31.5.2005. nista) tako da sam narucio pouzecem (ukupno 3 diska). Ko da ceka juni … 🙄
Nadam se da ce sada biti ok.
Da li treba poslati obavestenje na mail ili je kod pouzeca dovoljno samo naruciti na sajtu?
Bice ok, kod pouzeca nisu potrebni nikakva dodatna obavestenja.
@sifumarko
Radi se o obicnoj ulatnici za ziro-racun (bele boje, besplatna u postama)
ali kako sada uplate na ziro-racun nece biti aktuelne sve do kraja maja verovatno cu do tada napraviti manji HOWTO za uplacivanje.
Obavestenje da ste uplatili se inace mora poslati da bi ja proverio vasu uplatu a takodje i zbog toga sto ponekada 1 covek napravi dve porudzbine
a uplati samo za jednu ili nijednu.linux4life
18. април 2005. у 5:00 pm #26707sifumarko
УчесникSada mi je sve nekako jasnije. 😆
Hvala na objasnjenju… 😉19. април 2005. у 5:39 pm #26708Mikla
Учесникe dobio sam diskove jo pre mesec dana i platio postaru, a jos uvek pise NIJE ISPORUCENO?!?
19. април 2005. у 9:12 pm #26709sifumarko
Учесникe dobio sam diskove jo pre mesec dana i platio postaru, a jos uvek pise NIJE ISPORUCENO?!?
Pa to i nije tako strasno. 😉
Vazno da su stigli, je li tako…
20. април 2005. у 3:28 pm #26710sifumarko
УчесникHmmmm….
Jos nema postara 🙁
Koliko se prosecno ceka na diskove od dana kada se poruce ❓
Pozdrav…
20. април 2005. у 3:47 pm #26711Daniloc
УчесникJa sam pre redovno kupovao i sve mi je stizalo u roku 3 dana a cene mizerne sada neznam stvarno ali sve preko 5 dana je lose jako….
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.