Почетак › Форуми › Први пут на Линуксу? › Linux Ubuntu Problem…
- This topic has 22 одговора, 11 гласова, and was last updated 15 years, 7 months раније by Zacker.
-
АуторЧланци
-
18. јануар 2009. у 9:51 am #10686ZackerУчесник
ZZ Svima Juce Sam Izbrisao Linux Mandrivu Jer Bio Je Izgleda 64-bitna Verzija I Nikakav Program Nisam Imao ….
Sad Sam Instalirao Ubuntu I Mogu Sve Da Instaliram Sve Sam Sredio Samo Mi Ton Mnogo Mal Skoro Da Se Nista Ne Cuje …U Kontrole Tamo Gde Se Podesava Ton,Sve Sam Stavio MAX Ali Nista….
Ima Li Neko Kakav Predlog…Inace Skype,aMSN,Flash Player Sve Mi Radi To :)…Zacker–>Pozdravlja 😎
18. јануар 2009. у 3:03 pm #75091ChexУчесникZZ
PogLeDaj Da Li Ti Je U SysTeM > PrEfereNces > SouNd u PoLju “DevIce” IzABran AlSa MixEr.
Ak0 JeSte oNda kuCaJ u TERminAL “alSActl” (SvE MalIM slOVimA) I vIDi jeL MaSter POjacaN koLkO tReBa.
AKo nE PomOgNe, OndA ProBaj Sa OSS MixErOm.O0 😉 😀 🙂 😎
18. јануар 2009. у 3:59 pm #75092radakУчесникIzvinjavam se sto spamujem, ali se odavno nisam ovako nasmijao…
neur0, svaka cast!!!
@Zacker
Ako imas zvuk u ovim aplikacijama, onda postoji mogucnost da ti je u samom plejeru utisan zvuk.18. јануар 2009. у 4:16 pm #75093RiSKУчесникHehee, ama postoji i mogucnost da mu se izvukao BNC konektor iz zvucne. Kad je malo odmaknut cuje se tiho 😉
Nego, veca je verovatnoca da u tom Mixeru koji koristi nisu ukljuceni svi kanali. Procackaj da li su svi kanali koji mogu da budu prikazani ustvari i prikazani (obavezno proveri dvaput PCM, Master0 [ili neka druga cifra] i Front). Ili iskoristi `alsamixer` iz terminala.
18. јануар 2009. у 5:14 pm #75094ChexУчесникJoj, ja napisa “alsactl”, a mislio sam “alsamixer”
:'(18. јануар 2009. у 6:10 pm #75095GoranSTXУчесникPa edituj poruku, čemu suze? 🙂
19. јануар 2009. у 5:40 am #75096paralizerУчесникOk, al ipak svima malo polako. Pre neko vreme samo doznao da je decko iz Makedonija i to bas iz mog gradu i da ima jedva 14 godina, tako da nemojte odma da ga “napadate” 😀 . Ipak treba da se pozdravi to sto je sa samo 14 godina resio da batali wondows i da se prebaci na linux-u.
Kad bi samo cela mladina pocela ovo da radi…..
19. јануар 2009. у 11:26 am #75097NekyУчесникKad bi samo cela mladina pocela ovo da radi…..
…umesto opijata 😀
19. јануар 2009. у 7:42 pm #75098ZackerУчесникprobo sam alsamixer i ossmixer sve do kraja sam pustio i usao u konzolu master namestio do 100 (to jest do kraja) i ne pomaze opet mi mnogo ton mali …a na windows radi super…ali necu windows >:(
PS.u playeru mi je isto zvuk do kraja… 🙂
player se zove vako nesto rhytmbox musicplayer samo taj ima sto pise musicplayer …
Pozzz
20. јануар 2009. у 9:25 am #75099kukiblУчесникKoja je zvucna u pitanju? Da nije kojim slucajem Intel HDA?
Ove kartice imaju milion nekih podmodela, stoga na nekima default podesavanja funkcionisu besprekorno, dok na drugima zahtijevaju manju intervenciju.
Ako je u pitanju ta kartica, cini mi se da trebas ubaciti sledecu liniju u /etc/modprobe.d/sound (nisam 100% siguran da se fajl zove sound, mozda je i alsa):
[code]
options snd-intel-hda model=auto
[/code] -
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.