Početak › Forumi › Linuks › Opšte Linuks diskusije › Linux… komunista?
- This topic has 54 odgovora, 12 glasova, and was last updated 20 years, 2 months ranije by
miodragz.
-
AutorČlanci
-
20. maj 2006. u 1:01 pm #44325
BrokeBody
UčesnikTo sto sam stavio ovaj postpis je samo zbog reklamiranja Ubuntua. Kada pricam nekome o GNU/Linuxu, ne pricam samo kako je bolji od Wina, bla, bla, bla, …, vec spomenem i da je slobodan softver, iako mene bas briga za to. Ja volim Ubuntu i kad me neko ko jos nikada nije ni video GNU/Linux pita koji da instalira, samo kazem “Ma uzmi Ubuntu, ne moras mnogo da se mucis, a ti ces kasnije mozda da koristis neki drugi ako ti vise svidja…”
Dakle, ovo sa potpisom je samo reklama i nisam u kontradikciji sa samim sobom. 🙄 Sto? Ako mi je sve jedno za Free Society, onda ne smem u svom potpisu da stavim onaj popularni komentar sa sajta moje omiljene distribucije? 🙄
Bzvz…
20. maj 2006. u 7:34 pm #44326Anonimni
GostTa humanos je upravo sloboda za koju je tebe bas briga. Mislim, tehnicki, super je to sto popularises FS, ali nije to sto te bilo za slobodu…
20. maj 2006. u 7:46 pm #44327crveni1
UčesnikTo ti je kao da je pop koji ne veruje u ono sto propoveda!!!! 😉
24. maj 2006. u 10:46 pm #44328miodragz
UčesnikSto se tice FSF ne mora da znaci da je komunisticki i bas nije komuniisticki.Ja sam Nacionalista i Pravoslavac i ako se malo potrudimo da naucimo nesto o nasoj Veri videcete da ima dosta dodirnih tacaka sa onim o cemu prica RMS.Iz toga proizilazi da FSF i nije komunisticki a ne mora da bude kapitalisticki
24. maj 2006. u 11:04 pm #44329BrokeBody
UčesnikMa ja nisam ni rekao da je FSF cis’ komunizam. Samo sam rekao kako ima nekih slicnosti sa komunizmom koje su u cyber svetu po meni sasvim ok. E sad, sto sam stavio onakav naslov, to je samo da se privuce masa na topic. 😀
25. maj 2006. u 12:00 am #44330miodragz
UčesnikJa sam ti uvek za pisaniju,nisam bio na sajt skoro mesec dana crkla mi linija ova brza,dial-up pa sam ko shugav bio neznam sta se desava
25. maj 2006. u 12:02 am #44331kosmi
Učesnikmiodragz
Eve ti pisanije
Nacionalizam (Nacizam) i Pravoslavlje ne idu zajedno.
BrokeBody
Ubuntu je Stvaran Svet.Nekim ljudima stavrno nije jasno da se poklonu u zube ne gleda
25. maj 2006. u 12:25 am #44332LYb
Učesniknacionalizam i nacionalsocijalizam nisu jedno te isto.
25. maj 2006. u 1:02 am #44333kosmi
UčesnikAli se mirishu!!!
Ima ljudi koji ne bi ni trepnuli, kada bi neko ugasio svetlo.
Globalisti.
pouka Do not worry, be crappy.Granica izmedju dve svesti ne poznaje granice.
Komunizam i KapitalizamSvi bi bili vece srece da nam zivot bude nesto trece.
Narodnjaci25. maj 2006. u 6:51 am #44334miodragz
UčesnikKakve veze imaju Nacionalizam i Nacional-socijalizam,ali kad smo vec kod toga pa mnogo je vise ubio ljudi komunizam i nemamo prava da sudimo nacional-socijalizmu pogotovo ne sa ove vremenske distance.Pusti politiku nije joj ovde mesto i ne ne objasnjavaj mi je jer mi je to posao 😆
-
AutorČlanci
Moraš biti prijavljen da bi postavio komentar u ovoj temi.