Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › KORISTITE LI LINUX ZA POSAO ILI …
- This topic has 31 одговор, 27 гласова, and was last updated 20 years, 4 months раније by
dejan1980.
-
АуторЧланци
-
19. јул 2005. у 3:58 pm #31337
Doole
УчесникNajvise koristim qcad ali imas tu i brl-cad,cycas,lignum cad….Dok sam imao SuSE koristio sam VariCad koji je fenomenalan(steta sto ga nema i za gentoo).Imam instaliran PRODesktop 8 preko crossovera koji sasvim lepo radi.Verzija 2000i nije htela da radi tj instalira se lepo ,lepo se pokrene ali pravi razne gluposti tipa crta vise krugova,linija,…Ima i PRO Engineer za linux ali ja nigde ne mogu da ga nadjem.
26. јул 2005. у 9:57 pm #31338popac
УчесникUglavnom instaliram linux drugima za DŽ, fala bogu da sam sada napravio tar backup pa samo otpakujem i to je to. I to je neki posao, jel da?
14. октобар 2005. у 8:31 pm #31339li
УчесникPa s obzirom da imam samo 15 godina ne mogu imati neke prevelike koristi, ali prodajem distribucije Linux i BSD preko oglasa koliko za dzeparac, a prijateljima ih dajem za dz.Linux koristim pretezno za neke kucne i skolske potrebe, zatim za surfovanje i mail, malo multimedije i slicne stvari.Mislim da od lina nema boljeg i zato mi je on jedini os na masini.Pozdrav za sve pingvine. 😀 😀 😀
14. октобар 2005. у 10:13 pm #31340daniel1988
Учесникfala bogu da sam sada napravio tar backup pa samo otpakujem i to je to
Aj malo objasni taj “proces”…
15. октобар 2005. у 8:33 am #31341diablo_
УчесникPosto sam jos mlad pa ne radim a nadam se da cu poceti nesto posto uskoro (cim mi stigne cd) poceti da ucim javu.A linux koristim zato sto je brzi,stabilniji,ne baguje se na nekim glupostima i najvaznije na netu nema nikakvih problema dok na windowsu prilikom jednog odlaska na net nakupim se koje kakvih spyware i adware.Windows imam instaliran ali samo ga koristim za Igre koje retko kad igra (kad dodje drustvo opikamo PES).
16. октобар 2005. у 12:07 pm #31342Doole
Учесник[quote=”popac”]fala bogu da sam sada napravio tar backup pa samo otpakujem i to je to
Aj malo objasni taj “proces”…[/quote]
Stage4
16. октобар 2005. у 1:29 pm #31343daniel1988
УчесникHvala Dule
16. октобар 2005. у 4:58 pm #31344dare023
УчесникWindow$ koristim samo za rad sa fiskalnom kasom jer proizvođač neće da uradi program za Lin.
Za sve ostalo koristim Linux ,ne igram se pa su mi i ove karte i sl više nego dovoljne.
Pokušavam po malo da programiram kada nađem vremena ( teško ga nalazim).9. новембар 2005. у 2:39 pm #31345LinuxGlupak
УчесникKoristim Linux kod kuce i to cisto kao razonodu!
9. новембар 2005. у 11:04 pm #31346LimitMan
УчесникLinux sam poceo da koristim cisto profesionalno (radeci kao Network Admin kod jednog providera)… Sada ga koristim (na zalost) samo kuci, jer mi je opis trenutnog radnog mesta Graphical Designer. E sad .. Znam .. Gimp radi pod linuxom … ali program za RIP-ovanje i driver za solvent ink jet printer ne rade pod linuxom ….
Ali kuci sam windows totalno izbacio iz upotrebe … I DRAGO MI JE!
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.