@mtm76:
Oblast o kojoj pisem je DVD Authoring, a aplikacija jeste dvdauthor.
Bojim se da coveku nismo uzurpirali temu, mozda ovde treba otvoriti novi forum tipa “Audio i video obrada na linuxu”
ja imam suse 9.3 i asus tv fm 7135
zanimljivo je da je on( suse) prepoznao karticu
ali kad hocu da je conf. govori mi da kernel
nema podrshku za nju?
moj kernel je 2.6.
da li neko ima iskustva sa ovom karticom da mi objasni
vat ken aj du?
Posedujem K-World bt878 baziranu karticu, i Fedora Core 3, koja mi prepozna karticu, po instalaciji, ali kad pokrenem, npr. TVTime, mogu da gledam jedino program koji sam poslednji pratio pod Windows-om, i to bez boje i zvuka. Nekih ideja?
Ako mozes da gledas samo zadnji kanal iz M$ u pitanju je tuner. Možda si odabrao pogrešnu verziju? Probaj da učitaš modul “tda9887”, za moj tuner on je npr. neophodan…
Nove verzije kernel (bar od verzije 2.6.9) automatik prepoznaju Leadtek WinFast XP Expert karticu kada ucitas cx8800 i tda9887 kernel module.
Da li ove module treba svojeručno dodavati ili su automatski učitani? Šta može biti problem sa ovom karticom na SuSE 9.3 da je slika “slow motion”? 😕
Ranije je to radilo dobro, ali se više ne sećam da li dok je bio SuSE 9.2 ili NVIDIA 71.74. Sad je SuSE 9.3 i NVIDIA 76.64, a probao sam i prethodnu verziju NVIDIA drajvera i opet sporo… 🙁