Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›Knjigovotstveni program
- This topic has 24 odgovora, 10 glasova, and was last updated 10 years, 8 months ranije by
ivan.bisevac.
-
AutorČlanci
-
4. avgusta 2004. u 8:00 pm #19873
irajic
UčesnikDAJ MAIL, PA CU TI POSLATI KONTAKT.
KOMPLETAN ROBNO/FINANSIJSKI, KASA, MALOPRODAJA, PRIHODI-RAZHODI FISKAL ITD…
STRASNO RADI POD LINUXOM.Evo ti moja e-mail adresa na kojoj bi zeleo da mi posaljes ako imas *DEMO* verzije programa ili slicno (u principu nije bitno u kojoj su formi) za knjigovodstvo zakoje kazes da strasno rade pod LINUX-om ➡ [[email protected]]
U CEMU JE RADJEN SOFTVER ?😀 POZDRAV od -> OKORELOG PROTIVNIKA WINDOWS-a i firme MICROSOFT (budjavog MAJKROSOFT-a) 😈 <-
5. avgusta 2004. u 10:52 am #19874velisa
Učesnik😉
Nemam nista protiv komercijalnog samo da lepo radi na *nix platformi
mogu da se profuraju i neki DOS programi
pitao sam za konkrertno ime nekog programaNE BIH DA REKLAMIRAM BILO KOGA OVDE,
ako hoces, javi se za broj mobilnog coveka iz
firme koja nam je radila software za banku
(progress 6 plus scounix – tada licencirani)
sada isto to teraju pod linuxom (suse)
a imaju i skuplje-licencne varijante progress-a 7-8-9… takodje za linux,
i razno-razne knjigovodstve i sl. programe…INACE, mi smo se trenutno opredelili za razvoj u JAVI sa
MYSQL ili POSGRESQL-bazama…
videcemo kako ce da ispadne…
(i naravno LINUX kao serversko resenje,
sa mesovitim radnim stanicama….)14. avgusta 2004. u 1:17 am #19875jboban
UčesnikALI REALNOST JE U NAJBOLJEM SLUCAJU CLIPPER, A U GORIM DBASE FOX ITD.
A u čemu je to Fox “gori slučaj” od Clipper-a, kad već pomenu? 👿
Da li se to zaboravila Rushmore tehnologija ili se priča o prastarom mfoxbase-u kad Clipper gotovo da nije ni postojao?
Vita Jela07, zelen bor, (ponovo) čekam brzi odgovor 😉29. januara 2012. u 2:06 pm #87641ivan.bisevac
GostПостоји решење отвореног кода за књиговодство. У питању је Салдо ОКП. Рађен је у PHP, MySQL, jQuery.
Колико видим у последње време слабије се развија, али ако има заинтересованих сигурно можемо да контактирамо аутора и да покренемо даље тај пројекат.11. marta 2013. u 2:36 pm #87628Sioux
GostMali update:
Program koji sam silom prilika poterao u firmi preko sambe i wine-a se zove Taurys i domaće je proizvodnje. Rađen je u V.FoxPro7. Jedino ograničenje je Gnome i njegovi derivati jer je potrebno odraditi sledeće po uputstvu sa ove strane:
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?s=5b15eb0e065b1aaa8bed93b1bba91728&p=1398256#post1398256
Ovo je neophodno samo ako radite u samba mrežnom okruženju. Na lokalnoj mašini radi ok preko wine emulacije.
Edit:
Besplatan je za pojedince, a firme plaćaju podršku i prilagođavanje 100€ godišnje , bez obzira na broj računara.Poterao sam ga da radi i na KDe-u:
neophodno je instalirati i pokrenuti smb4k, onda pronaći start.exe u mrežnom direktorijumu i pokrenuti ga (wine). Ništa ne treba da se prčka,sve fercera mnogo jednostavnije nego na Gnome-u. -
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.