Početak›Форуми›Linuks distribucije›Mandriva›Softver›Knjigovotstveni program
- This topic has 24 odgovora, 10 glasova, and was last updated 10 years ranije by
ivan.bisevac.
-
AutorČlanci
-
27. juna 2004. u 10:36 pm #19863
jboban
UčesnikMoj matori ima dosta svojih programa radjenih u kliperu (RADE POD DOS-emu), pa ako neko zna kako da ih rekompajlira…..Steta da se bace ili da odu na hardverski /dev/null
Za Linux ne postoji Clipper kompajer i verovatno nikad i neće postojati. Najviše što ima to je Recital koji je FoxPro 1.2 kompatibilan i gotovo neupotrebljiv…
28. juna 2004. u 2:15 pm #19864jela07
UčesnikNemoj da si toliko siguran da ne postoji. Dala sam veb sajt za kompajler.
To je samo jedan od mnogih!29. juna 2004. u 12:19 am #19865jboban
UčesnikNemoj da si toliko siguran da ne postoji. Dala sam veb sajt za kompajler.
Gledao sam to i skinuo, ali nisam stigao da probam. Izgleda da se to još razvija jer vidim rešavaju “dečije bolesti”. Da li ti učestvuješ na tom projektu?
To je samo jedan od mnogih!
Daj još neki link jer bi to mnoge zanimalo.
Vita jela07, zelen bor, čekam brzi odgovor 😆30. juna 2004. u 10:03 pm #19866jela07
Učesnik1. jula 2004. u 12:09 am #19867goxon
Učesnikako smem da zakljuciim 🙂 najbolji finansijski software je iz 1994 otprilike….blago si ga nama… i u cliperu mojnemi zeska…
toj uopste blago meni jelice 07 nije tacno , jes da on treba da se sredjuje razvija i prilagodjava zakonu i promenama al malo je mnogo 10 godina smanji malo to… a za kompajler ako si mu rekla 🙂
1. jula 2004. u 5:21 am #19868jela07
UčesnikOTPRILKE TAKO, RASPITAJ SE O RENOMIRANOM SOFTWEROM KAD SU GA PRVI PUT NAPISALI, KOLIKO DUGO SU GA PISALI, KOLIKO DUGO SU GA PREPRAVLJALI
VOLELA BIH DA VIDIM PRAVI SOFTWER KOJI JE NOVIJEG DATUMA, MYSQL SERVER NA PRIMER SA KLIJENTIMA.
ALI REALNOST JE U NAJBOLJEM SLUCAJU CLIPPER, A U GORIM DBASE FOX ITD.1. jula 2004. u 6:14 pm #19869goxon
UčesnikMoze se napisati ako ga nema i spreman sam da ucestvujem u tako necemu….
Inace sam to vec radio u C-u i VB DAO a i u C++ builderu borland + DBASE ali u Cliperu nisam niti ga znam al znam da je on daaaaleko od najboljeg resenja…po meni bi mysql bio najbolje resenje u svakom pogledu… ali tu treba da se raaaadi….dugo ALI NE 10 GODinace blagi primer mysql server-client aplikacije (multithreading ) ti je i ovaj forumm
vozdra////
3. jula 2004. u 10:45 pm #19870irajic
Učesnik❓ Citajuci odgovore sam slucajno naleteo na tebe kako spominjes MySQL pa me interesuje dal’ imas neku verziju. Ako imas hteo bi da to narucim od tebe. SLEDI DOGOVOR …
POZDRAV
5. jula 2004. u 1:27 pm #19871jela07
UčesnikJel ima neko iskustva sa CLIP kompajlerom, da je kompajlirao ozbiljniji program?
16. jula 2004. u 1:54 pm #19872velisa
UčesnikJel ima neko iskustva sa CLIP kompajlerom, da je kompajlirao ozbiljniji program?
❓
da li ste probali flagship ??dosta dobro se pokazao u slucajevima cistog clippera – bez egzotike.. ❓ 💡
-
AutorČlanci
Forum ‘Softver’ je zaključan za nove teme i odgovore.