Svaka tebi cast, ali ’98 definitivno ubija MBR, a cini mi se da mi se ista zla sreca desavala i sa XPom. U svako slucaju, iskoristio sam boot disketu za RedHat koja mi je ko zna od kad zaostala i naterao je da butuje sa hda6, onda sredio stvar bez problema. 8)
I mirnije sam posao u reinstalaciju wina sa tom disketom, mnogo mirnije nego da bajem sta ce da se desi.
Hmmm… da… i ja sam primetio danas da XP brise MBR… ionako sam posle vratio 2000, koji NE dira MBR.
Jel to slucaj sa svakim win2k ili je samo “moj” takav… pitam posto jeste malo “poseban” 🙂
Jel to slucaj sa svakim win2k ili je samo “moj” takav… pitam posto jeste malo “poseban” 🙂
Ne bih znao… jako kratko sam koristio win2k. Inače, tek pre par dana sam saznao da WinXP Profesional postoji u preko 10 bildova, mada nigde ne piše na disku koji je kad se kupuje nego kad ga instaliraš ti saznaš 🙂 Možda zavisi od bilda do bilda?
Mmmm… da… ovo je jedan od “korporacijskih” buildova, noviji, sa SP4… Jesam primetio jednu stvar. XP kada krece da formatira particiju na koju oces da ga turis, na kraju linije u kojoj te obavestava sta ce da formatira i kako, napise (MBR). “Moj” 2000 to ne radi 🙂
Znaci, on ti ipak kaze, malo prekasno i malo sakriveno, ali sta bi smo sad mi hteli 😛
Znaci, on ti ipak kaze, malo prekasno i malo sakriveno, ali sta bi smo sad mi hteli 😛
Baš tako 🙂 U Win-u važi neka čudna filozofija da te sto puta pita nešto nebitno, a i kad mu daš odgovor koji nije u skladu sa njegovim mišljenjem, on opet radi po svome 🙂
Otprilike po principu “Ma šta ti znaš šta hoćeš korisniče!” 😀