Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › jos jedna peticija
- This topic has 15 одговора, 10 гласова, and was last updated 16 years, 9 months раније by Andersen.
-
АуторЧланци
-
11. децембар 2007. у 10:03 am #65737SapphironУчесник
[quote=”BrokeBody”]
Ihh… Pa sta sad fali Djoletu? 🙂 Njega barem vole i muskarci i zene. 🙂Onda sam ja neki treci pol,jer nemogu da ga smislim. :biggrin:
Dodushe,ne kazem da nema poneku dobru pesmu,ali kad stavi ruku u dzep,nakrivi se i pochne da “bude duhovit” iste sekunde mi se prik*nja.Odmah se setim seoskog pevacha iz “Asterixa”,i onog – “mozes da sviras ali nemoj slucajno da si zapevao”,e ovde je “sviraj brate,mozes i da pevas,samo nemoj da “budes duhovit”. >:(
[/quote]A ja sam neki četvrti pol jer ne mogu da smislim ni njega, ni njegove pesme, a kamoli njegov “humor”…
11. децембар 2007. у 11:26 am #65738AndersenУчесникlol,potpuno te razumem,i ja sam mislio na nekih par pesama,ne vise.A “duhovitost”..nijedna,definitivno,chovek je “operisan” od smisla za humor,ali zato mu je ego hipertrofirao.Ma..zaebi ga,ne zelim da trosim reci na njega.
11. децембар 2007. у 1:49 pm #65739popacУчесникKolko je vama dobro. U Zaječar “GOSTUJU” Zvezde granda 🙁 Da, da Srbijo, to smo mi, Zaječar, grad dobrog starog roka… sa predsednikom gospodinom Boškom Ničićem.
11. децембар 2007. у 2:25 pm #65740dejaniumУчесникsto se tice panonca, proslo je i njegovo, fura i dalje iste fazone, sistem pokojnog minimaksa, prosle su im neke price i besomucno ih rabe narednih 100 godina. a srbi, posto pamte kao kokske, od koncerta do koncerta zaborave sta je bilo prosle godine. onima koji se, na njihovu zalost dobro secaju, ostaje samo da za besenje kupe kanapce, odu na tavan, “pomere tetku i tecu” i obese se medju sunke (ovo je panonceva fora)
da se u zajecaru ne snima nastavak filma turbo jet set ??? >:D >:D >:D
eto i kod vas je stigao progres, sto samo kod nas da se “splavari” grand produkcijom :p
11. децембар 2007. у 11:59 pm #65741BoticheleeУчесникProsli dochek sam nekako preziveo bio je Van Gogh i tezgijator Goran Bregovic.A za ovo se necu cimati sramota tolike pare za choveka koji je na sceni 30ak godina gde je tu char >:( Mogli su da dovedu xyz mladih didzejeva bendova bandi … za te novce.Ukinuli su koncert godine sta josh vishe oce?Da se nadovezem u vezi Balashevica ja sam 3.pol ::)
Sto nije Pecinko(Atheist Rap) gradonachelnik? :'(19. децембар 2007. у 8:30 pm #65742AndersenУчесникE,nije ni vasa muka najgora,ili bar nije samo vasa,utesicete se (ili jos malo iznervirati,kako ko) ako pogledate novogodisnji servis nase “javne kuce” zvane RTS.
Za docek 2008 godine,hrabra druzina sa RTS-a nam je organizovala druzenje sa najvecim junacima estradne scene “veselih” 90-ih (ne zelim da ih nabrajam,dobicu nervni slom,proverite sami).
Dakle ako imate zelju da se naslusate starih hitova iz vremena shvertza benzina,cvetanja prostitucije,sankcija i ratova,moci cete da zahvaljujuci nasoj “javnoj kuci” vidite sve same zacetnike muzike “dobrog ukusa” koji su obelezili te godine (ne ponovile se).
Sa gorkim ukusom i mentalitetom 90-ih u novu 2008. god!
Sa “Selo gori a baba se ceslja” i “48 sati svadba” u Evropu!
Sa reprizama “prezvakanih” serija i filmova iskasapljenih na serije u kulturni preporod!
..a sa TV-pretplatom u dzep gradjanina koji tu sramotu ne moze ni da gleda!Neko je rekao bojkot!? >:( >:( >:(
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.