Почетак › Форуми › Линуксо веб сајт › Причаоница › jos jedna peticija
- This topic has 15 одговора, 10 гласова, and was last updated 16 years, 9 months раније by Andersen.
-
АуторЧланци
-
10. децембар 2007. у 12:09 pm #9609velialУчесник
http://www.petitiononline.com/Davidns/petition.html
Кад сте већ кренули са петицијама…..
Нисам човек меког срца него је много пара низашта, а и не слуша ми се Чола за нову годину.
(Тако ти је то кад је женско градоначелник. Прво Владо Георгијев па сад Чола, па тако до смрти)
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(10. децембар 2007. у 12:30 pm #65728dejaniumУчесникgledaj to sa vedrije strane, zamisli trg pun cica koje dolaze iz svih delova ap vojvodina i susedstva da vriste uz coline pesme, zamisli sebe testosteronskog super heroja kako ulazi u masu estrogena … O0
ne glasajte da se ukine cola u novom sadu :p >:D >:D >:D iovako u srbiji ima vise zena nego muskaraca, neka uzivaju, a ko se okoristi zahvaljujuci situaciji ^-^
sta ti je ??? novci su narodni, zato se i trose nemilice, slihtas se raji za njene novce, gde ces bolju strategiju
10. децембар 2007. у 1:24 pm #65729velialУчесникШта се ти бринеш да га твоји не ангажују ако овде остане без тезге. Еееееееее рећи ћу ја твојој девојци/жени да Нови Сад није преко света и да би ти био одушевљен да је одведеш на један романтичан концерт.
:p :p :p :p :p10. децембар 2007. у 2:01 pm #65730dejaniumУчесникneeeee 😮 😮 😮
sto si tako surov ??? jedva sam izbegao balet :'(
10. децембар 2007. у 2:32 pm #65731miodragzУчесник😀 Hvala Bogu sto ne pevka u Nisu a ne daj Boze da dolazi Balasevic
10. децембар 2007. у 2:55 pm #65732BrokeBodyУчесникHvala Bogu sto ne pevka u Nisu a ne daj Boze da dolazi Balasevic
Ihh… Pa sta sad fali Djoletu? 🙂 Njega barem vole i muskarci i zene. 🙂
10. децембар 2007. у 2:59 pm #65733MladenIsakovicУчесникjedva sam izbegao balet :'(
Auh
Šta sve čovek mora da trpi zbog žena10. децембар 2007. у 8:31 pm #65734AndersenУчесникIhh… Pa sta sad fali Djoletu? 🙂 Njega barem vole i muskarci i zene. 🙂
Onda sam ja neki treci pol,jer nemogu da ga smislim. :biggrin:
Dodushe,ne kazem da nema poneku dobru pesmu,ali kad stavi ruku u dzep,nakrivi se i pochne da “bude duhovit” iste sekunde mi se prik*nja.Odmah se setim seoskog pevacha iz “Asterixa”,i onog – “mozes da sviras ali nemoj slucajno da si zapevao”,e ovde je “sviraj brate,mozes i da pevas,samo nemoj da “budes duhovit”. >:(11. децембар 2007. у 8:07 am #65735dejaniumУчесникmuke! treba ti pet kila zivaca i tri kile izgovora :biggrin:
11. децембар 2007. у 9:16 am #65736zchiraУчесникDJordje Balasevic – Panonski Govnar.
Evo pesme grupe Zaklana Celjad posvecena Panonskom Govnaru 🙂
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.