Do malo pre (i oduvek) su mi pop3 i smtp bili ok. Otvorio Thunderbird da proverim mail, i zeza me pop3. Čačkao ja, kad ono, zeza i smtp. Odem ja na SBB-ov sajt da se ulogujem, da proverim nešto, kad ono, NETAČNA ŠIFRA!!! Jebote, kako sam se iznervirao! Jel’ ima još neko problema sa SBB-om?
U SBB su radili neke izmene u mail sistemu tako da je moguce da u neko doba prijavljivanje radi provere poste nije radilo…jutros sam video da mi Claws nije mogao skinuti postu negde oko 4h izjutra…posle toga je sve radilo.
Oni te izmene rade već mesecima pa za isto vreme nisam mogao da pristupim mom nalogu, a samim tim ni promeniti lozinku, videti protok i ostalo, katastrofa. Objašnjenje je bio da rade izmene na bazi što je naravno smešno objašnjenje, Mail nalog ne koristim tako da za to ne mogu ništa reći. Wireless radi manje-više ok.
Imam ja problema sa SBB-om ali ne zadugo. Prelazim na ADSL. Dosadilo mi da zovem tehničku podršku i da se raspravljam sa njima svaki put kada mi isključe internet da restartujem modem i da imam virus na računaru i da oni mene “vide” ( moju ip adresu a da neznaju zašto ja nema izlaz na net… kada im objasnim da mi je modem “lock” onda tek nastaju peripetije.. kako ja to znam? Da li se bavim računarima? Zašto koristim linux a ne win? trebalo bi da reinstaliram win ( iako sam im rekao da koristim linux)… i druge gluposti a sve to zato što su zaposlili neke babe i par riba ( nisu loše :- ) i neke momke koji pojma nemaju da rade to zašta ih plaćaju.
Na svako pitanje tehničke prirode koje se postavi radniku SBB-a odgovor je “Gospodine uradite restart vašeg modema tako što izvučete kabal od napajanja i sačekate 10 minuta ( da deset minuta ) i posle ga uključite?!
Mislim da tamo zapošljavaju samo radnike koji imaju manji IQ od policije ( izvinjavam se policiji )