Почетак › Форуми › Линукс › Опште Линукс дискусије › Jedno Unix/Linux ludilo sastavljeno iz vise ludila !!!
- This topic has 18 одговора, 11 гласова, and was last updated 17 years, 5 months раније by velial.
-
АуторЧланци
-
23. март 2007. у 5:52 am #53475LimitManУчесник
Ja sam ranije (dok sam imao windows) MySQL bazu postavio na fat32 i podesio MySQL na linuxu da trazi tamo … i radilo je ….
Neznam sto ovo ne bi radilo …
23. март 2007. у 8:07 pm #53476SiouxУчесникTo sa fat-om radi 100% samo ako se čovek ne gadi,i ako pije vodu.Mada to sve meni liči na zanimljiv eksperiment.
23. март 2007. у 11:59 pm #53477MarelУчесникNe vidim ništa loše u postavljanju istog pitanja na više foruma, a što se tiče CentOS-a i PHP 5, Red Hat 5 je upravo izašao sa PHP 5, pa će uskoro i CentOS.
24. март 2007. у 9:55 am #53478LimitManУчесникTo sa fat-om radi 100% samo ako se čovek ne gadi,i ako pije vodu.Mada to sve meni liči na zanimljiv eksperiment.
Zasto bi se gadio fat-a? Jedino sto me nervira je max velicina fajla … Ali mogu da kazem da je fat za kucne racunare majka … Meni je bezveze stavljati NTFS na kucne racunare (naravno … Kada se radi o windowsu)
30. март 2007. у 9:42 am #53479velialУчесникjedna particija moze biti i ext2 ima dodatak za win koji je vidi kao svoj disk (moze i da se programi instaliraju na nju), a lako se montira u linux-u.
30. март 2007. у 10:41 am #53480mtm76УчесникUmorio sam se vise od svakodnevnog instaliranja i testiranja
I ja bi se, brate, umorio, da se bavim ovako zaludnim “poslom”, ovaj, pardon, testiranjem. Predlažem ti da se odmoriš, ili uzmeš računar sa par GB memorije, i vmware, pa se igraj do mile volje. A naslov teme ponajbolje govori gdje ćeš zavšiti ako ovako nastaviš. 😛
Prošetaj malo, razgledaj okolinu, odigraj partiju basketa… pusti ovo, vidiš da ti škodi. 😛Zasto bi se gadio fat-a?
Instalirat nešto što bi trebalo da ima veze sa nekakvim serverom (i jelte nekavom sigurnosti koja bi trebala da ide sa tim) na fat? E bože, šta još čovjek ovdje neće čuti.
Meni je bezveze stavljati NTFS na kucne racunare
Zašto? Zato što si ustao na pogrešnu nogu ili imaš neki malo bolji razlog?
31. март 2007. у 10:45 pm #53481psy_unixУчесникProšetaj malo, razgledaj okolinu, odigraj partiju basketa… pusti ovo, vidiš da ti škodi.
Hvala na savetu i mozda si donekle i u pravu al niko nije trazio tvoje “pametne” savete oko toga vec ako znas nesto pametno da napises !!! Ovo je forum o Linux-u zar ne a ti ako imas jos takvih saveta posecuj malo Myspace ili Serbianchat …. O0 O0 O0
Inace za ceo test treba dan-dva i ako volis to nije problem..
Pozzz1. април 2007. у 2:14 am #53482LYbУчесникA ti imas vrlo zajeban stav kada neko napise bilo sta sto po tebi ne spada u temu koja je “tvoja”.
Osim toga, dao ti je dobar savet, ne za basket, prolece na ulicama, pticice cvrkucu, vec da stavis vmware i da eksperimentises do mile volje.1. април 2007. у 7:54 pm #53483velialУчесникJa glasam za basket, prolece i pticice 😀 😀 😀
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.