Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › Slackware › Intel-536EP
- This topic has 17 одговора, 7 гласова, and was last updated 19 years, 3 months раније by diablo_.
-
АуторЧланци
-
28. септембар 2005. у 4:17 pm #35177sealУчесник
Kod mene na slacku 10.1 proradio posle ovoga
driver intel-536EP-2.56.76.0
posle “make install” kucaj sledecedepmod -a
./Intel536_boot startSad jos treba dodati u /etc/modules.conf sledeca dva reda:
alias /dev/modem Intel536
alias char-major-240 Intel536Nadjoh to negde na mrezi, mozda i ovde…sljaka 😆
29. септембар 2005. у 5:46 pm #35178diablo_УчесникDodao sam ona dva reda u modprobe iz prethodnog takodje i Intel536 a /sbin/hamregistry u /etc/rc.d/rc.local i kada podesim kppp samo kaze modem ready i zablokira program.I dalje mi nije prihvatilo instalaciju drajvera 😡
29. септембар 2005. у 6:21 pm #35179debelizmajУчесникpa zasto ne probas nesto od ovoga sto smo seal i ja postavili, ja sam imao isti problem i oba ova resenja nasao na netu.Meni je proradilo resenje koje sam postavio a vidis sealu ovo drugo.Drajveri za 536pe imaju neku gresku koja se ovako sredjuje.
29. септембар 2005. у 9:58 pm #35180diablo_УчесникJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Uspelo je ali delimicno 😕 ?!Zovne broj i sve super dok ne treba da posalje username i password.Onda sam pogledao u log i kaze authorized shits i te stvar.Valjda nije dozvoljeno obicnom korisniku da se prikaci na net a ne znam kako da to uradim iz konzole.Onda sam pokusao iz minicoma ali ne moze ni da pozove jer ne znam kako da iskljucim “wait for dial tone”.Skinuo sam dialtone na minicomu ali i na njemu mi javi
CVX access script:
Access restricted,authorized users only:
login:!?!?!?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
To se desava na samom kraju kad treba da dodje ono,verifying username and password.30. септембар 2005. у 7:10 am #35181diablo_УчесникI konacno sam na netu posle dugo mesecnih muka zahvaljujuci vama.Ako ste u BG-u kad dodjem tamo da studiram imate kamion MB piva od mene.
Problem resen tako sto sam obrisao celu login skriptu i stavio authentication type na PAP.
30. септембар 2005. у 11:11 am #35182sealУчесникPazi sta obecavas…u Zemunu sam, preferiram deer beer a za ostale vidi. 😀 Uzivaj u surf-u.
30. септембар 2005. у 12:11 pm #35183stefanjoУчесникSamo bih se nadovezao da ne otvaram novu temu jel moze neko ko ima vremena da mi napise sta treba da kucam da bih pristup modemu omogucio svim user-ima i da nebih prilikom svakog restarta morao da ponovo konfigurisem modem(radi se o Intel536ep modemu i kernelu 2.6.13).
30. септембар 2005. у 12:40 pm #35184diablo_УчесникMislim da je modem po default-u dostupan svim korisnicima a za ovo drugo treba da se doda nekoliko redova cini mi se u neki fajl ali ja ne znam koji.Sigurno znaju ovi iskusni velemajstori 😀 .
Inace imam jos jedan problem.Na jednom forumu (verovatno i svakom drugom) ne mogu da vidim cirilicu.Pretvori se u kvadratice ispunjene brojevima (binarnim kodom)!?
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.