Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › PCLinuxOS › I dalje problemi u PCLinuxOS zajednici
- This topic has 17 одговора, 10 гласова, and was last updated 15 years, 3 months раније by slax.
-
АуторЧланци
-
4. јун 2009. у 6:07 pm #79100LimitManУчесник
Pa pazi … Koliko sam ja citao neke tekstove on je vec odabrao nekog lika … Ne mogu da googlam sada… Taj lik ga je menjao nekih 9 meseci (krajem 2007 i pocetkom 2008 godine).. Ko god da dodje dobice u ruke jedan ozbiljan i jako uspesan projekat i ne verujem da ce bilo ko da se zeza sa time. Takodje mozemo da ocekujemo kupovinu ovog projekta od neke kompanije (jedno kratko vreme je asus (!?) bio jako zainteresovan za pclinuxos kada su videli kako su ovi odradili pclinuxos za eeepc ali od toga nije bilo niceg) sto ce dovesti do blage komercijalizacije projekta. Fork uvek moze da se ocekuje, pogotovu sto SVAKO moze da napravi svoj remaster, samim tim i svoj fork…
Uglavnom, sto se tice tex-a, mislim da se radilo o raku prostate koji je uspesno izlecen… Mada kako poslednjih mesec ipo dana radim na lekarskoj komisiji nikad se ne zna…
4. јун 2009. у 7:55 pm #79101jogurtmenУчесникMislim da je Tex sad OK i da je ponovo preuzeo stvar u svoje ruke. Doslo je do izvesnog rasciscavanja i preciscavanja u PCLOS timu, a po cestim i azurnim apdejtovima rekao bih da sve funkcionise kako treba.
4. јун 2009. у 7:57 pm #79102MladenIsakovicУчесникE do qrca 🙁
4. јун 2009. у 8:40 pm #79103ak-87УчесникKoliko sam ja skontao iz nekih tekstova nije lik, vec je zensko u pitanju. :- Cini mi se da se Solis zove… Ona ga je mijenjala dok se lijecio.
Inace, prema onome sto sam ja zadnje citao, on je sad dobro, ziv i zdrav. 🙂
Bila bi prava steta da se jedan ovakav projekat ugasi.
23. јун 2009. у 8:22 pm #79104jogurtmenУчесникKoliko sam uspeo da ispratim, situacija oko PCLOS-a se vraca u normalu, pokrecu se novi projekti, cak je u toku glasanje za novu maskotu na MyPCLinuxOS Home[/url]. Izasao je novi remaster koji je podrzan od zajednice >PCLinuxOS Xfce – Phoenix Edition RC1< i koji stvarno vizuelno dobro izgleda. Cak je i PCLOS magazin poceo ponovo da radi. Sve u svemu stvari se krecu u dobrom pravcu.
5. јул 2009. у 8:23 pm #79105slaxУчесникIzasao je julski specijal magazina u novom dizajnu, a vec je u pripremi i avgustovski broj, tako da je sve u redu sa magazinom i timom koji to radi. Doduse malo su se clanovi izmenjali. 😛
5. јул 2009. у 8:25 pm #79106tomajaГлавни мајсторDa, već smo spominjali to, uz par novih verzija PCLinuxOS-a 😉
http://www.linuxo.org/forum/index.php/topic,10190.0.htmllinux4life
5. јул 2009. у 8:29 pm #79107slaxУчесникSorry 😉
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.