Почетак › Форуми › Линукс дистрибуције › PCLinuxOS › I dalje problemi u PCLinuxOS zajednici
- This topic has 17 одговора, 10 гласова, and was last updated 15 years, 3 months раније by slax.
-
АуторЧланци
-
2. јун 2009. у 4:36 pm #11175tomajaГлавни мајстор
Danas je objavljeno na sajtu PCLinuxOS magazina da, sa žaljenjem, obaveštavaju čitaoce da se magazin, zaključno sa specijalnim brojem, ukida.
Međutim, kreator PCLinuxOS distribucije, Texstar, kaže u svom komentaru da ljudi koji su dali ovu najavu ne poseduju magazin i ne mogu da ga ukinu.http://lxer.com/module/forums/t/29101/
Takođe su sa sajta pclinuxos.com skinuti linkovi ka PCLinuxOS magazinu.
linux4life
3. јун 2009. у 6:49 am #79091HighlanderУчесникgotova je to priča, ceo PCLOS projekat,biće tu još malo batrganja i pokušaja ali sve u svemu kraj,bilo je lepo dok je trajalo :'(
3. јун 2009. у 9:51 am #79092dukenukem_4dУчесникe da im ****** 😡
jel imamo negde arhivirane prethodne brojeve ?
(sa pragmatične tačke gledišta gledano)mada ono ,ne mora da bude to definitivno valjda ???
3. јун 2009. у 10:03 am #79093tomajaГлавни мајсторe da im ****** 😡
jel imamo negde arhivirane prethodne brojeve ?
(sa pragmatične tačke gledišta gledano)mada ono ,ne mora da bude to definitivno valjda ???
Naravno, postoji sajt magazina gde se mogu naći prethodni brojevi
http://www.pclosmag.com/linux4life
3. јун 2009. у 3:35 pm #79094jogurtmenУчесникmada ono ,ne mora da bude to definitivno valjda ???
Stvorno bi bila velika steta da se ugasi ova sjajna distribucija. Ja se nadam da su ovo prolazne poteskoce i da ce PCLOS da prezivi i da nastavi da zivi. Tex ce valjda da ima dovoljno mudrosti i pameti da sacuva PCLOS.
3. јун 2009. у 8:06 pm #79095MoneoУчесникgotova je to priča, ceo PCLOS projekat,biće tu još malo batrganja i pokušaja ali sve u svemu kraj,bilo je lepo dok je trajalo :'(
There,there ajde necemo unapred najgore :p
4. јун 2009. у 8:31 am #79096LimitManУчесникMa izgleda da miševi pokušavaju da pojedu mačke …
To bi bilo isto kao kada bi moderatori ovog sajta najavljivali ukidanje celog sajta zato što se njima ne sviđa kako radi, a da se pri tome Toma razbija od kinte (znam Tomo… znam … pričam samo hipotetički 😀 ). Onda svi pročitaju post i nastane polemika oko toga i moljakanje Tome da to ne uradi …Po meni distribucija neće umreti dok je Texstar živ (na žalost, zbog njegove bolesti pitanje je koliko je to još dugo). Čak i nakon njega nadam se da će se pojaviti neko dovoljno ozbiljan da vodi ovu distribuciju kao što je ovaj čovek vodi…
Sam nestanak magazina me ne boli toliko… Uglavnom jedno te isto ponavljanje… Magazin pišu ljudi koji koriste određen broj aplikacija i vrte se u krug oko njih. Pročitao sam par brojeva i više neću ni da ga čitam…
4. јун 2009. у 10:18 am #79097tomajaГлавни мајсторIz tvog teksta u božije uši 😉 ovo za “Toma se razbija od kinte”. Već dugo je ovaj projekat u problemu, već oko 2 godine. Nisam znao da je Texstar bolestan, izgleda se ponavlja slična priča kao sa Patrickom, mada je on izgleda pregrmeo najteže. Ako je to slučaj, možda možemo očekivati neki fork
linux4life
4. јун 2009. у 3:58 pm #79098MladenIsakovicУчесникBolestan? Šta mu je?
4. јун 2009. у 5:37 pm #79099Recoba20УчесникIma kancer. 🙁
-
АуторЧланци
Мораш бити пријављен да би поставио коментар у овој теми.